diumenge 12 de gener al Teatre Arniches

L'Institut Valencià de Cultura obri la temporada a Alacant amb 'Bítels per a nadons'

8/01/2020 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura comença la temporada a Alacant amb l'espectacle de Bítels per a nadons, de La Petita Malumaluga, el diumenge 12 de gener al Teatre Arniches, en tres sessions matinals, dins del cicle Som menuts. Segons la coordinadora territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, ha explicat que "Bítels per a nadons és un espectacle tendre, sensible alhora que divertit i interessant per als bebés, però també per als adults que els acompanyen. La llum, l'escenografia, la música i la posada en escena estan concebudes de manera adequada als sentits dels més xicotets".

Així, Bítels per a nadons és un espectacle musical sense paraules en què quatre músics i una ballarina conviden bebés, pares i mares a participar en un homenatge als Beatles. Els bebés poden entrar lliurement en l'espai escènic i interactuar amb els intèrprets. Música amb el volum adequat per als més xicotets, però amb l'autenticitat i credibilitat dels concerts adults.

La Petita Malumaluga és una companyia especialitzada en propostes d'arts escèniques per a bebés, la primera infància i les seues famílies que aposten per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies. Sobre la companyia La Petita Malumaluga, Garijo ha afegit que "encaixa perfectament en la programació del Teatre Arniches per la seua innovació, compromís i qualitat escènica".

La companyia arriba a Alacant per primera vegada, però les seues produccions ja han sigut presentades a Xina, Noruega, Regne Unit, França, Dinamarca, Hong-Kong, Taiwan, Finlàndia i Macau, en alguns dels teatres, fires i festivals més rellevants de l'escena internacional. Les entrades es poden adquirir vía web.

Gener a l'Arniches

El Teatre Arniches presenta un total de sis espectacles al mes de gener. Bítels per a nadons és un dels dos espectacles familiars del cicle Som menuts que tenen lloc durant aquest període, en què el públic familiar podrà gaudir també el 26 de gener de l'obra Horta de la companyia Horta Teatre. La música pren protagonisme també de la mà del grup valencià Gener que presenta el seu treball Cante el cos elèctric, el diumenge 19 de gener. Tres obres de teatre completen la programació. A.K.A., de Flyhars Produccions, el dissabte 18 de gener, i Birdie, d'Agrupación Sr. Serrano, el divendres 24 de gener. Per a tancar la programació de gener, la companyia d'Alacant Producirk dins del cicle Des d'ací farà a l'Arniches l'estrena absoluta de Tupper sex el dia 31 de gener.

 

Noticias relacionadas

next
x