Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

LA FORMACIÓ DEMANA 26 MILIONS D'EUROS MÉS

Compromís presenta sis esmenes als Pressupostos de l'Estat per reclamar més inversions a Xixona

14/12/2020 - 

XIXONA. El col·lectiu local de Compromís per Xixona ha presentat, a través del senador de la coalició, Carles Mulet, sis esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per a 2021 en la seua fase de tramitació al Senat, que comença el dilluns 14 de desembre. Mitjançant aquestes esmenes parcials, per un valor total de 26 milions d'euros, Compromís aposta per augmentar les quantitats previstes i pal·liar el dèficit inversor al municipi del terró.

El regidor i portaveu de Compromís per Xixona, Joan Arques, ha valorat que "els Pressupostos que ha presentat el Govern de PSOE i Podemos són un pas endavant respecte als últims de Rajoy, però tampoc són els que ens hagueren agradat a nosaltres pel que fa a les inversions previstes al territori valencià i, en concret, al nostre poble. Són molt millorables i intentar millorar-los és precisament el que farem".

"La nostra principal aposta en inversions és el desdoblament de la CV-800, per al qual demanem 20 milions d'euros. Augmentar la capacitat actual de la carretera és condició indispensable per als veïns i veïnes que la utilitzen a diari, per a les possibilitats de fer créixer la indústria i poder atraure visitants a Xixona. També creiem necessari prioritzar les actuacions de rehabilitació del nucli antic i la segona fase de consolidació del nostre castell, per al que demanem dos milions d'euros", ha indicat Arques.

Les esmenes de la formació valencianista de cara als PGE 2021 giren també al voltant de les polítiques socials amb inversions per al futur Casal de la Joventut xixonenc al parc del Cuarnero (un milió d'euros), la reforma i equipament de l’edifici del centre de dia (500.000 euros) o la construcció d’un pavelló poliesportiu (2,5 milions d'euros).

Noticias relacionadas

next
x