Página de opinión

Carlos Pastor

junio

noves coordenades

Focs artificials per canviar la ciutat

Des del 25 de juny i fins a Sant Pere, Alacant canvia el ritme. A mitjanit, el cel de la ciutat esclata vora mar mentre ens habituem als ritmes de l’estiu després de la ressaca de les Fogueres

abril

noves coordenades

Carrers al·lucinògens

Els ninots de “la calle de las Setas” volien revitalitzar el carrer Sant Francesc i cinc anys després ho han aconseguit. És el moment de renovar el parc infantil més concorregut del centre d’Alacant?

marzo

NOVES COORDENADES

Este carrer podria portar el meu nom? 

Els últims processos de participació han evidenciat una ruptura entre els experts i la ciutadania. Homes blancs de la burgesia i la noblesa copen els noms de carrers de la majoria de ciutats. Cal donar veu a les minories que encara no tenen referents a l’espai públic? 

febrero

enero

noves coordenades

El corredor de tots els dies

Es reivindiquen grans inversions en alta velocitat al corredor mediterrani. Ha abandonat l’agenda valenciana els transports quotidians que afecten la majoria de la gent?

diciembre

noviembre

NOVES COORDENADES 

No és ciutat per a dones

Cada dia sofrim comportaments masclistes als nostres carrers o a les nostres cases. Fins a quin punt influeix el disseny en la impunitat dels agressors?

octubre

NOVES COORDENADES

No dispare al turista

La pujada del preu de l’habitatge per l’efecte AirBnb, l’aposta pel turisme de creuers o els problemes de convivència amb l’oci nocturn han posat el turisme a l’agenda. Com haurien de respondre les ciutats per posar la indústria turística al servei de la majoria? 

septiembre

junio

marzo

febrero

enero

x