moderat por irene ballester

L'artista Inma Femenia i la guitarrista Sandra Monfort protagonitzen el segon 'Mestissatges' a Ondara

11/11/2021 - 

ONDARA. L'artista Inma Femenia i la guitarrista Sandra Monfort protagonitzen la segona actividad del cicle Mestissagtges, impulsat per l'Institut de Cultura Gil-Albert de la Diputació d'Alacant. Serà aquest divendres en la Casa de Cultura d'Ondara amb la moderació d'Irene Ballester. El cicle Mestissatges naix amb l'objectiu de crear una programació de converses, interdisciplinàries i intergeneracionals, entre creadors i artistes de qualsevol punt de la província d'Alacant. La primera la van protagonitzar Arkano i Pablo Auladell, el passat dimarts 9 de novembre, la propera és la d'Ondara i la vinent, la de Niño de Elche i García Andújar a Elx, el 19 de novembre.

Inma Femenia (Pego, 1985) pertany, per edat, a una generació de creadors en aquest mitjà que s'ha desenvolupat de manera natural en l'entorn digital, i en la seua obra ha reflexionat sobre les relacions entre aquesta esfera i l'analògica, entre el material i l'immaterial, donant a la llum un rol fonamental. Des de 2008 ha presentat mostres individuals en la Galería Kessler-Battaglia, el Museu d'Art de Pego, la Llotja del Peix d’Alacant, Zinc Espai Emergent (Salamanca), Àrea 72 (València) i el Centre Párraga murcià; també l'hem poguda veure en fires com Art Marbella, Summa, JustMad, Crossroads i Estampa i en col·lectives en el Centre del Carmen, Luis Adelantado, la Fundació Xirivella Soriano, la Sala Parés o el MUBAG.

Sandra Monfort (Pedreguer, 1992), cantant i guitarrista, acaba d'editar enguany el seu primer disc, Réptil Xiquet Ángel, i ha començat girar per les principals sales i festivals de la Comunitat Valenciana, la qual cosa li ha convertit ja en una referència musical.

La moderadora és Irene Ballester Buigues, membre de la Consell Valencià de Cultura i llicenciada en Història de l'Art.

L'entrada serà lliure limitada a l'aforament i també es podrà seguir per streaming en les xarxes socials del *IAC Gil-Albert.

next
x