Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

EL GRUP TORNARÀ A TRASLLADAR EL PROBLEMA AL GOVERN

Compromís Xixona reclama una "solució definitiva" per a les carreres il·legals al port de la Carrasqueta

28/05/2020 - 

XIXONA. El grup municipal de Compromís en Xixona portarà -de nou- davant el Congrés, el Senat i les Corts Valencianes la reclamació d’una solució definitiva per part del Govern Central a la problemàtica de l’excés de velocitat i les carreres il·legals de motos al port de la Carrasqueta de Xixona.

Este passat dimecres, els regidors de la formació municipal, Joan Arques i Lucas Sirvent, van mantindre una reunió amb el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, el senador valencianista, Carles Mulet, i la diputada de Compromís a les Corts, Aitana Mas. Els edils van poder tornar a traslladar-los les preocupacions dels veïns i veïnes de la zona respecte a aquest conflicte, enquistat des de fa ja anys.

Joan Arques, regidor i portaveu de Compromís per Xixona, assenyala que "en 2016, a través dels nostres representants a Madrid i a les Corts, ja vam presentar diferents iniciatives on instàvem al Govern espanyol, -gestionat pel PP en aquell moment- a augmentar els controls per part de la DGT i la Guàrdia Civil i, així, acabar amb les perilloses carreres il·legals i els excessos de velocitat. Una petició a la qual, per desgràcia, el Govern va fer cas omís, com s'ha pogut comprovar", lamenta.

A més, Arques declara que tornaran a "insistir al Govern amb una bateria de propostes perquè s’augmente la vigilància per part de les Forces de Seguretat amb controls, unitats mòbils i radars. Estem parlant del fet què es posa en risc seriós la vida de veïns, visitants i dels propis motoristes. És ja insostenible".

 Per la seua part, el regidor Lucas Sirvent al·lega que "cal anar més enllà i per això reclamarem també al conseller d’Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, com a titular de la carretera CV-800, que s’implementen mesures en el traçat de la via que, d’una manera o una altra desincentiven, la realització de totes les imprudències i il·legalitats al volant que s’hi poden observar tots els caps de setmana".

Noticias relacionadas

next
x