Un viatge per “Els orígens del cinema” a la Casa de Cultura de Crevillent

14/07/2021 - 

CREVILLENT. L'Associació de Creadors de Crevillent (ACC) i l'Ajuntament van inaugurar ahir dilluns, 12 de juliol, l'exposició “Els orígens del cinema”, la qual naix amb la intenció d'acompanyar la segona edició del Certamen de Curtmetratges de Crevillent que se celebrarà enguany els dies 6 i 7 d'agost.

Es tracta d'un conjunt d'obres relacionades amb el cinema i el període històric comprés entre el seu naixement i l'arribada del cinema sonor. Diversos artistes, components de l'associació, han creat per a aquesta exposició una sèrie d'obres que prenen com a referència pel·lícules, personatges i altres aspectes dels primers anys del seté art.

Segons comenta el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, a través d'aquesta exposició els i les visitants podran gaudir d'un original i creatiu viatge pels orígens del cinema i viure una original experiència. L'edil convida a la població crevillentina a acudir a la Casa de Cultura per a conéixer l'exposició i informa que la mostra podrà ser visitada fins al 4 de setembre, tenint en compte que la instal·lació tancarà del 9 a 22 d'agost i que l'horari d'aquesta instal·lació municipal durant juliol i agost és, de dilluns a dissabte, de 9.30 a 13 hores.

Noticias relacionadas

next
x