X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Dissabte 20 de juliol

L'artista alacantí Antonio Pérez González, inaugurarà la seua exposició 'Retrats b-side'

19/07/2019 - 

ALACANT. L'artista alacantí Antonio Pérez González inaugurarà la seua exposició retrats b-side aquest dissabte dia 20 de juliol a les 20.00 hores. Aquest acte tindrà lloc a la cerveseria Beer Happy de Benidorm. L'entrada serà totalment gratuïta, i, tot i que la inauguració serà el dia 20 de juliol es podrà visitar durant les tres pròximes setmanes. En l’exposició es podran veure al voltant de 22 obres de diferent tipologia entre les quals es trobaran una sèrie de retrats d’alguns dels artistes més coneguts de la música dels 90 (com David Bowie o Thom Yorke). Però també es podran trobar pintures d’estil tètric. 

L'artista es defineix a si mateix com a grunge painter, ja que les seues pintures són brutes, expressives, espontànies. És per aquesta raó que fa una comparativa amb la música grunge, que és la música bruta dels anys 90 com per exemple és Nirvana o Janis Joplin, de la qual afirma ser molt fan i és per això que es defineix com a tal. A més a més, segons asegura "la cerveseria Beer Happy era l'espai ideal per a dur a terme aquesta exposició, ja que la gent pot anar a escoltar música, beure cervesa i gaudir, sobretot, de les pintures". "Aquesta és una bona forma de crear una sinergia entre la música, la pintura i el públic"

Retrats b-side és "una manera de fer referència a la meua generació, una generació que encara es comprava discs i cassets. Per això, hi ha una part de les pintures que són retrats dels artistes més icònics (com per exemple David Bowie, Lou Reed, o, Thom Yorke) que recorden al públic quan havien de donar la volta als discs per escoltar les altres cançons que hi havien per la cara b (d'ací el nom de retrats b-side). A més a més, aquestes són unes obres que estan pintades amb la finalitat que la gent gaudisca d'elles, ja que no tenen cap rere fons emotiu", segon desvela l’artista. 

Aquesta no és la primera vegada que Pérez exposa en un espai tan peculiar com aquest on la gent pot anar a beure i escoltar música mentre gaudeix de les pintures i de l’ambient que “més que una exposició es pot considerar una petita festa”, segons explica Pérez. A hores d’ara, l'artista es troba treballant en dos projectes artístics més, el primer d’ells s’exposarà el 20 de setembre a Soul Peckers Tattoo & Gallery (un estudi de tatuatge que té la seua pròpia galeria habilitada per a exposicions) en la qual la temàtica de les pintures serà l’obscur. La segona serà en novembre on les obres aniran destinades al green house, és a dir una temàtica de pallassos, i de temes relacionats amb el circ. Segons afirma “sóc un artista que s’adapta a l’espai de treball i m'agrada anar a cada lloc per a inspirar-me de la temàtica que m'envolta per a arribar i contactar millor amb el públic”.

Ja fa uns anys que l'artista està donant-se a conéixer per la zona, i l’exposició que es farà el 20 de juliol al Beer Happy de Benidorm és una bona manera de continuar amb aquesta idea. “Vaig començar a exposar les meues obres en bars menuts, en cases de cultura i espais reduïts, des de sempre he buscat agafar experiència i ampliar el meu horitzó des d’un esglaó més ben baix. Mai he dit que no a un lloc per petit que fora ni he anat amb l’actitud de soles exposar en grans galeries d’art. A més, em vaig decidir per aquest espai perquè segueix el meu estil, el de la música grunge, és a dir, la música dels 90 que es tocava a espais reduïts com aquest”.

Antonio Pérez assegura que serà una nit per a gaudir de l'ambient que es crearà, les obres, i la música que acompanyarà i que estarà totalment harmonitzada amb les pintures. Noticias relacionadas

next
x