Els dies 8, 9, 10, i 11 d'agost

El Festival 'Noches Mágicas' acollirà concerts de música electònica, acústica i dels anys 80

27/07/2019 - 

ALACANT. El Festival Noches Mágicas és un acte que va ser pensat en el 2011 i que se celebra a la ciutat d’Alacant, més concretament a l’espai dels jardins d'abril. Aquest festival està format per una sèrie de concerts d’artistes musicals de l’àmbit nacional. Des de la seua fundació, s’ha consolidat com a un dels actes més importants de l’estiu a Alacant. Ha reunit a artistes tan coneguts com Julio Iglesias, Joan Manuel Serrat, José Mercé, Los Secretos, India Martínez o Miguel Poveda, entre altres artistes. Aquest festival no solament ha reunit a figures tan importants del món de la música sinó que també ho ha fet amb personalitats del món de l’esport, la cultura, la política o l'economia, convertint-se així en un acte de referent social per a la província d’Alacant. 

Aquesta sèrie de concerts que reuneix el festival tenen lloc als jardins d’abril, un lloc idíl·lic per a gaudir d’aquest espectacle de música, replets de flors, plantes, arbres i fonts que creen un ambient únic per a qualsevol celebració. En aquesta edició del 2019, s’ha creat un nou programa amb més activitats amb la finalitat d’ampliar Las Noches Mágicas del Festival per a atendre a la massiva demanada del públic i l’oferta dels seus concerts. Entre aquesta nova programació trobarem el Mercat Artesanal Alacantí, un espai amb productes autòctons i artesanal per a conéixer una miqueta més d’Alacant entre artista i artista. Però també trobarem les innovadores Food Trucks. Unes caravanes condicionades per a oferir una gran varietat de plats i productes de la carta d’Alacant Street Food Market.

El Festival Noches Mágicas començarà el dia 8 d’agost a partir de les 19.30 hores. El públic podrà gaudir d’un autèntic Guateque’s Party amb l’actuació del Dúo Dinámico, format per Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, que interpretaran els seus grans èxits com Quince años tiene mi amor, Quisiera ser, Perdóname, Bailando el Twist, Mari Carmen, Esos ojitos negros, Amor de verana, Somos jóvenes, Lolita twist o Como ayer, entre tantes altres cançons conegudes. Aquesta festa durarà fins a la matinada i per això disposarà d’una zona de copes i de ball, però també hi haurà una zona amb foodtrucks de menjar perquè la festa continue.

 El festival continuarà el 9 d’agost amb la 80’s Summer Party, una festa a la qual els assistents podran assistir a partir de les 19.30 fins a la matinada. A l’entrada del recinte es trobarà la DJ JES_Set que serà l’encarregada d’ambientar l’entrada al recinte amb la música més coneguda dels 80, aconseguint que el públic balle amb la música d’aquesta meravellosa època. Els Jardins d’abril acolliran l’actuació de Danza Invisible i Nacha Pop, que després del sold out que van aconseguir l’edició passada, tornen a aquest festival i delectaran als assistents amb tots els èxits de les seues carreres musicals.

La nit del 10 d’agost se celebrarà la primera edició del Summer Night Acoustic Sessions que ens oferirà l’actuació de la primera artista confirmada Inma Serrano. Aquesta és una cantautora, compositora i interprete alacantina que ens presentarà, entre altres coses, les cançons del seu primer disc Una relación contigo. Aquesta primera edició dels Summer Night Accoustic Sessions és una bona oportunitat per a gaudir de la música acústica en directe, ballar, beure, sopar i celebrar una nit única en companya.

El Festival Noches Mágicas dirà adéu el dia l’11 d’agost amb la primera edició de Music in the Garden. Durant aquesta nit actuaran artistes de música electrònica tant de l’àmbit nacional com internacional. Es podrà gaudir d’aquest acte a partir de les 12.00 hores del migdia, i de la mateixa manera que els dies passats els assistents tindran accés a una zona de copes i de foodtruks. Els artistes que actuaran en aquesta primera Music in the Garden són: Henry Saiz (qui ha actuat en festivals com el Sónar o Creamfields), la DJ i model holandesa Chelina Manuhutu, el col·lectiu Thebasement, i la coneguda artista coneguda Suri Kato, entre altres.

El Festival Noches Mágicas és un acte que ofereix una gran oportunitat per a gaudir de concerts de diferents gèneres de música, des de la música dels 80, passant per la música acústica i arribant a la música electrònica.


Noticias relacionadas

next
x