Compromís Xixona reclama a l'equip de Govern la liquidació del pressupost de 2021

21/04/2022 - 

XIXONA. El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Xixona ha instat a l’equip de Govern de la localitat, format per PSOE i Cs, a portar al ple de la corporació la liquidació del pressupost de 2021, document que encara no ha sigut presentat per la Regidoria d’Hisenda més de tres mesos després d’haver acabat l’exercici pressupostari anterior.

Des de Compromís, el seu regidor i portaveu, Joan Arques, ha valorat que "anem camí del mes de maig i encara no tenim notícies de la liquidació del 2021 per tal que puguem conéixer fins l’últim cèntim el nivell de despesa que ha fet este equip de Govern i quant s’ha ingressat. Una mostra més de la seua incapacitat a què ja per desgràcia ja estem acostumats i que ja no pot justificar-se ni en amb la covid ni amb l’atac informàtic de fa un any".

"Esta falta de rigorositat en la gestió que representa no tindre encara la liquidació provoca retards, per si no tinguérem prou, en la resta de regidories. És més, durant l’últim ple de març, pràcticament tots els regidors van posar excuses amb què estaven “esperant” a la liquidació del pressupost per a traure endavant projectes que tenen paralitzats. Per tant, no sabem a què esperen", ha destacat Arques.

"Des de la formació valencianista recalquen que "de la liquidació, per desgràcia, només esperem una gran inexecució, la qual ja vam advertir l’any passat quan es va aprovar el pressupost amb els vots de PSOE y Cs, junt amb el PP. L’equip de Govern que tenim es mostra incapaç de fer realitat en temps i forma tot el que promet, fins i tot, la mateixa liquidació pressupostària".

Noticias relacionadas

next
x