Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

CANCEL·LADA LA CELEBRACIÓ D'AGOST

Xixona també es queda sense Moros i Cristians a causa del coronavirus

19/05/2020 - 

XIXONA. L'Ajuntament de Xixona, la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià i els presidents de les diferents filades han anunciat la suspensió de les festes patronals de Moros i Cristians 2020, les quals haurien de celebrar-se del 22 al 24 d'agost, així com dels actes anteriors i posteriors a les mateixes. Per aquest motiu, tots els càrrecs festers de 2020 es traslladen per al 2021.

Una mesura que es va determinar a la reunió telemàtica celebrada ahir, 18 de maig, i que pretén, segons comuniquen, prioritzar la salut dels veïns i veïnes, els festers i festeres i els i les visitants. A més, traslladen que "a la incertesa sobre com evolucionarà la situació actual, s’afegeixen les previsions de distintes institucions i experts que indiquen que tardarem un temps a poder celebrar esdeveniments on es produïsquen aglomeracions, com és el cas de les festes locals".

"Així mateix, atenent a les mesures establertes per l’administració central i autonòmica, d’acord amb les prescripcions de les autoritats sanitàries i posant sempre per davant la salut de les persones, si arribades les dates existeix alguna possibilitat de realitzar determinats actes festius, buscaríem el màxim consens i acceptació de tots per a dur-los a terme", informen.

Noticias relacionadas

next
x