X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

L’Agència Impuls Emprenedor i la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat detecta un augment de la iniciativa emprenedora en les comarques

12/02/2020 - 

ALCOI. L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de la Mancomunitat de l’Alcoià en conveni amb el CEEI va realitzar en 2019 un total de 106 assessoraments. També es va ajudar a posar en marxa 8 empreses en Alcoi, Cocentaina i Muro, en els sectors del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d’eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l’estètica i perruqueria, i el disseny gràfic.

Els resultats de 2019 s’han presentat aquest dimecres en una nota de premsa que ha comptat amb l’assistència de Jesús Casanova, director del CEEI, a més dels representants de la Mancomunitat Blas Calbo i Arnaldo Dueñas.

Les dades del balanç de 2019 mostren un augment en les atencions a emprenedors sobre les dutes a terme amb empreses respecte als anys anteriors, fet que mostra un augment en la iniciativa emprenedora de la zona. El director del CEEI, a més, ha volgut destacar que amb l’evolució del servei s’ha incrementat l’atenció a persones de municipis de menor població, com Benimarfull o Beniarrés.

El servei de l’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016. Des d’eixe moment, ha dut a terme 334 atencions i ha ajudat a posar en marxa un total de 28 empreses en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Des del CEEI es mostren satisfets perquè, a més, en la VIII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors els dos guanyadors en la categoria Millor Empresa, Tangente de 90 i Ohhna, han desenvolupat els seus projectes amb l’acompanyament de l’Agència Impuls.

Es tracta d’un servei dedicat a l’assessorament d’empreses i emprenedors, que té com a objectiu prestar l’assessorament necessari per a posar en marxa i consolidar empreses en les comarques.

Els professionals del CEEI atenen de forma gratuïta i individualitzada a les persones interessades en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, prèvia cita concertada a través de la pàgina web del CEEI.

 

Noticias relacionadas

next
x