Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Música, màgia, cinema d'estiu i visites a la Sarga són les propostes per aquesta setmana 

Viu l'Estiu tanca el mes d'agost a Alcoi amb la música com a protagonista

27/08/2020 - 

ALCOI. La programació  Viu l’Estiu que organitza l’Ajuntament d’Alcoi de forma transversal des de diverses regidories segueix amb la seua programació durant aquesta última setmana d'agost. Les activitats són variades i poden participar persones de totes les edats amb diferents aficions i interessos però aquesta setmana, la música és, sens dubte, la protagonista. Dos concerts, màgia amb música en directe, una nova pel·lícula i les visites a la Sarga són el menú per a consumir cultura a Alcoi. 

Hui, dijous 27 d'agost, hi ha dues activitats per a elegir, totes dues amb música. La primera adreçada a un públic familiar amb la màgia com a protagonista. Es tracta de l'espectacle Somnium de Hugo Aracil i Noa Villar, on la veu de Noa Villar es fusiona amb la màgia d'Hugo Aracil amb una potent posada en escena ressaltada per la música en directe. Una atractiva proposta en l'Ivam Cada Alcoi a les 20 hores.

A la mateixa hora i dia, en el parc de Cantagallet, la música de diferents versions del pop i el rock ens espera. La Corporació Musical la Primitiva serà l'encarregada a les 20 hores de posar banda sonora a l'estiu. Una activitat que segur que farà gaudir a tota mena de públic. Els divendres sempre són per al cinema d'estiu. La pel·lícula Buñuel en el laberinto de las tortugas serà projectada el divendres 28 d'agost a les 22 hores a l'Ivam Cada Alcoi.

El dissabte 29 d'agost hi haurà una nova oportunitat de gaudir de la música, en aquest cas en el Poliesportiu de Batoi. L'Agrupació Musical Serpis a les 20 hores oferirà un concert de música de cinema. Bandes sonores de mítiques pel·lícules per a portar a la ment records personals i familiars. I per a tancar la setmana, el diumenge, les Pintures de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat tornen a esperar als visitants. Cal fer reserva a la web La Sagra Reservas ja que l'aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10, 11 , 12  i 13  hores.

Per últim, recordar que les activitats per a xiquetes i xiquets de la Biblioteca Tirisiti ja estan a punt d'acabar. Encara queda dijous 27 i divendres 28, dues sessions dedicades al fons marí per a gaudir de la lectura esperen als més menuts a les 11.30 hores a l'Avinguda País Valencià, 1. Cal reserva prèvia al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic en biblioteca@alcoi.org.

Noticias relacionadas

next
x