el dissabte 25 de maig a les 20.30 hores

Sergi López arriba al Teatre Arniches amb la comèdia existencial 'Non solum'

21/05/2019 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d'Alacant l'espectacle Non solum, una comèdia existencial a càrrec del reconegut actor Sergi López i dirigida per Jorge Picó, que es representarà el dissabte 25 de maig a les 20.30 hores.

En Non solum, desesperadament, un home sol es transforma en moltes persones per a respondre a una pregunta: què està passant ací? I mentre l'espectador riu, una altra persona comença també a riure, una altra canta i la resta s'enfada. En Non solum el destí és dubtar absolutament de tot i Sergi López es revela com un intèrpret superb i original, en una divertidíssima actuació. Un text de Sergi López i Jorge Picó i l'espectacle està produït per Setzefetges Associats i Ring de Teatro.


A més, el cap de setmana portarà també fins a Alacant un espectacle familiar, l'obra Lil·liput, de L'Horta Teatre, un concert per a orquestra de xiquets i xiquetes al voltant d'una illa. Lil·liput és un laboratori sonor col·laboratiu que barreja la música en viu amb les aportacions puntuals del públic. Els espectadors hi trobaran música, poesia i humor al servei d'un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l'actitud responsable cap al medi ambient. Lil·liput tindrà lloc el diumenge 26 de maig a les 12.00 hores i està recomanat per a tots els públics.

Les entrades per a Non solum i Lil·liput estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i en el web de l'Institut Valencià de Cultura.

Noticias relacionadas

next
x