Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

activitats amb gossos aquest estiu

La regidoria de Joventut de la Vila Joiosa i Dog Paw organitzen una nova edició de 'ActiuGos'

19/07/2019 - 

ALACANT. El 15 de juliol de 2019, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i Dog Paw han posat, un any més, en funcionament el programa d'activitats lúdiques amb gossos ActiuGos. Aquesta és una iniciativa que va començar l'any 2017.

Aquest projecte es durà a terme els dies 1, 8, 15, 22, i, 29 d'agost, i en el qual es desenvoluparan una sèrie d'activitats amb la finalitat que els veïns de la Vila puguen afermar vincles i passar una bona estona amb els seus gossos. Amb aquestes classes es potenciaran diferents habilitats dels animals, com per exemple la comunicació, la socialització, o l'estimulació física i mental, També es faran coreografies, jocs d'intel·ligència i cerca, recorreguts amb obstacles, etc.

Es formaran una sèrie de grups reduïts amb l'objectiu de facilitar la fluïdesa de les activitats. Aquestes estaran programades per a una persona i un gos, i aquells participants que desitgen portar més d'un gos hauran de portar una gàbia per què esperen. 

Es realitzaran cinc sessions en l'Aula de la Natura i el Centre d'Educació i Oci Caní Dog Paw Park, i el preu d'aquestes serà de 80€ per gos. Les places són limitades. 

next
x