cuatre funcions amb públic al Teatre Calderón

La Mostra de Teatre d’Alcoi torna amb 18 espectacles i 3 estrenes absolutes

27/04/2021 - 

ALICANTE. L’organització de la Mostra de Teatre d’Alcoi ha fet pública la programació d’aquesta XXX edició condicionada per la Pandèmia i que se celebrarà entre el 24 i 28 de maig en sis recintes de la ciutat.

Díhuit muntatges, tres estrenes absolutes i cuatre estrenes en la Comunitat Valenciana completen un programa que acull tres companyies andaluses, una co-producció de quatre autonomies (Aragó, Comunitat Valenciana, Castella La Manxa i Castella-Lleó), una catalana, una altra balear, una basca  i una darrera madrilenya.

Cinc dies de Mostra que tindran el preàmbul el 22 de maig amb una funció especial (pre-Mostra) a càrrec de la companya Atalaya, qui durà al Teatre Calderón l’espectacle Electra.25. Una representació fixada al calendari pensant en el fidel públic alcoià. Per això, s’afegeix al programa el dissabte previ a la Mostra i amb localitat a la venda al públic en general.

Aforament limitat

Com no podia ser d’una altra manera, les mesures de prevenció sanitària vigents afecten la Mostra de Teatre, i no s’han programat actuacions que acaben més enllà de l’hora que permet tornar a casa o als hotels a temps d’acomplir amb el toc de queda.

Enguany no hi haurà actuacions de carrer per motius obvis també sanitaris i únicament eixiran a la venda al públic localitats per als espectacles del Teatre Calderón. En el cas de la resta de funcions, s’obriran al públic sempre que hi hagen vacants per part dels programadors.

Les actuacions tindran lloc també al Centre Cultural, La Capella, Sala Àgora i Teatre Salesians. Hi haurà un espectacle al parc de la Glorieta, però organitzat com a visita guiada amb grups de 10 persones.

En total, 22 funcions repartides entre el 24 i el 28 de maig amb tres estrenes absolutes:

  1. L’abraçada dels Cucs (26 de maig), de Cactus Teatre.
  2. Ecocidi, al parc de la Glorieta (27 de maig), de Escandall Teatre/Xarxa Teatre.
  3. Quijote, al Centre Cultural (28 de maig), de Bambalina Teatre.

La inscripció telemàtica per a professionals s’obrirà el 26 d’abril  fins el 9 de maig.

Noticias relacionadas

next
x