2 de febrer 

À Punt estrena la segona temporada de '400' amb un especial pel Dia Mundial Contra el Càncer

31/01/2024 - 

VALÈNCIA. Tractar temes delicats amb rigor en els mitjans de comunicació no és una tasca fàcil. I fer-ho amb humor sembla ja quasi impossible, però el programa 400, de la mà del còmic valencià Pere Aznar, ho aconsegueix. "400 és servei públic en estat pur i À Punt dona visibilitat i projecció a realitats de vegades silenciades que necessiten un compromís social llançant un missatge d’esperança. La televisió terapèutica existeix i nosaltres som pioners", assegura Alfred Costa, director general d’À Punt.   

Aquest divendres 2 de febrer a les 22 hores s’emet la primera entrega de la segona temporada, on Pere Aznar conviurà aquesta vegada amb la realitat de les persones que viuen amb el càncer i descobrirà les històries més impactants i emotives. Són malalts que pertanyen a les associacions valencianes Estima’t, Carena i Aecmm. De totes les persones amb qui estarà, tres pujaran a l'escenari del teatre per a fer-nos menejar els 400 músculs amb les seues experiències personals a través de monòlegs.  

Segons el presentador i director Pere Aznar, “el programa que estrena aquesta segona temporada és dels més emocionants i divertits que hem fet mai. Una barreja perfecta que ens ha obert els ulls i ajuda a viure més alegres, passe el que passe”.

Com a novetat en aquesta segona temporada, 400 tindrà una periodicitat mensual en què es tractaran temàtiques tan diverses com l’autisme, l’esclerosi múltiple o la dona, entre d’altres. 400 és una producció d’À Punt en col·laboració amb la productora valenciana Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). 

Noticias relacionadas

next
x