La Regidoria de Turisme ha programat DIFERENTS ACTIVITATS per al mes de març

A Monòver, la Pasqua es viu al mercat

21/02/2024 - 

MONÒVER. La Regidoria de Turisme de Monòver ha programat per al mes de març diferents activitats amb motiu dels dies de Pasqua i les vacances escolars. Així, el pròxim 16 de març, es farà la presentació del receptari De la terra al plat, a càrrec del cuiner Juan Lorenzo, de Casas Sanchís. Un receptari pensat per donar difusió als plats més típics de la nostra cuina i posicionar-la, com un referent gastronòmic de l'interior de la província d'Alacant. A continuació es començarà la segona edició de Petit cuiner. En aquesta ocasió, els xiquets i xiquetes cuinaran coques amb oli amb els seus iaios o iaies, una oportunitat única per compartir junts l'elaboració d'una recepta tan tradicional com les coques amb oli.

Per altra banda, el 23 de març, s'ha organitzat un taller de cerca i decoració d'ous de Pasqua, una activitat molt típica d'aquestes dates i que cal recordar. A més, aquest taller vindrà acompanyat d'un contacontes per a tots els xiquets i xiquetes. "Amb aquestes accions es continua amb la dinamització del nostre mercat municipal, a més d'apropar les futures generacions d'usuaris al mercat, perquè des de ben xicotets sàpiguen que important és el producte de proximitat. La base per al manteniment del futur del petit comerç està en fomentar l'ús que tots i totes fem d'aquests magnífics productes de qualitat i proximitat, així que anima't i utilitza el Mercat Municipal de Monòver", afirmen des de la regidoria.

La regidora de turisme, MªAmparo Maestre, es mostra molt satisfeta amb la continuïtat de les activitats al mercat, ja que tenen molt bona resposta per part del públic assistent, però sobretot per poder dinamitzar el Mercat amb activitats que apropen al públic a aquest espai on és sens dubte el millor lloc on poder fer les nostres compres. "Cal recordar que totes aquestes activitats tenen un fi, i és augmentar els usuaris que compren al mercat municipal", recorda Maestre, axí com que la viabilitat del mercat està en la mà de tots nosaltres, i que hem de lluitar per mantenir el nostre petit comerç.

Noticias relacionadas

next
x