X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

tercer ep 'lluita'

Inèrcia enllesteix el seu nou disc i publica el videoclip del segon single 'Màgia'

28/02/2018 - 

ALACANT. 'Màgia' és el nou videoclip d’Inèrcia, segon avançament d'un disc que està a punt de vore la llum. A 'Màgia' es veuen a dues persones que acaben de descobrir que les cadenes que els lligaven s'han trencat i que ixen a descobrir el món que els envolta. Comença aleshores una aventura en la qual els protagonistes s'enfronten a una realitat "sense filtres". L'argument del nou videoclip és, a més, la continuació de 'Mans', el primer avançament, en el qual es reflectia la captivitat dels dos protagonistes.

El videoclip porta de nou la signatura de Blat i va ser rodat, com 'Mans', en un escenari que coneixen bé els Inèrcia. Originaris de Banyeres de Mariola, la banda va participar en el rodatge durant este hivern en la serra que posa nom a la seua llar. El resultat és un curtmetratge narratiu dividit en dos parts i que mostra el camí des de l'angoixa de sentir-se presoner a l'eufòria d'experimentar la llibertat. Aquest segon capítol es recrea també en la "felicitat de qui està redescobrint als altres amb nous ulls".

La Lluita comença en març

'Màgia' és el segon passatge del nou treball d’Inèrcia, un EP que portarà com a títol Lluita i es publicarà el pròxim mes de març. Després de No és cap simulacre (Mésdemil, 2012) i Sendes salvatges (Mésdemil, 2015), la formació està composta per Aitor Estan (veu i guitarra), Pau Tudela (guitarra), Patri Montava (bateria) i Saül Sempere (baix). El viatge els va portar fins als estudis Garate Studio, al País Basc, on van gravar el disc de la mà de Kaki Arkarazo.

En les cinc cançons de Lluita, la banda preten  convervar el punk rock alhora que desenvolupar una faceta exploradora cap a altres territoris com l’electrònica. Sense abandonar les influències d’on va germinar la seua vocació, com Green Day o Biffy Clyro, la banda ha trobat noves inspiracions en altres bandes anglosaxones, com ara Paramore, Twenty One Pilots o Bring Me The Horizon.

Noticias relacionadas

next
x