EL DIMECRES 12 DE MAIG

Escola Valenciana organitza la ReTrobada i el lliurament de premis del Sambori a l'IES Mutxamel

11/05/2021 - 

MUTXAMEL. La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí comença demà, dimecres 12 de maig, a partir de les 18:00 hores a l’IES Mutxamel (C/ Mondúber s/n. Mutxamel) les ReTrobades de secundària i batxillerat de l’Alacantí i el lliurament dels premis literaris Sambori de secundària i batxillerat.

El passat 27 de març de 2020 estava prevista la Trobada de secundària i batxillerat en valencià de la comarca de l’Alacantí que va haver de ser suspesa per motius de la pandèmia. Aquest curs tampoc ha estat possible organitzar la Trobada amb els IES de la comarca de l’Alacantí com s'havia fet des de l’any 2000.

Però enguany, La Cívica ha volgut organitzar un acte amb tots els centres de secundària i batxillerat de la comarca amb ensenyament en valencià. Un acte on es llegirà el manifest de les ReTrobades d’Escola Valenciana, es farà un homenatge a Enric Valor i es lliuraran els premis literaris Sambori de la comarca de l’Alacantí per a secundària, batxillerat i formació de persones adultes.

Les persones i centres guardonats amb els el premi literari Sambori de l’Alacantí per a secundària, batxillerat i formació de persones adultes 2021 són:

1r cicle d’ESO
«Un gran somriure»
IES Jaume II (Alacant)
Cintia Vidal Romero

«Mai ens callaran»
IES Las Lomas (Alacant)
Fatna Labhar Nassibi

«El soroll de la mar»
Liceo Francés (Alacant)
Paula Arias Sánchez

2n cicle d’ESO
«Núvols de sang»
IES Jaume II (Alacant)
Anna Pol Mayoral

«Rihaya. El viatge rocós»
IES Platja Sant Joan (Alacant)
Sofia Clara Spitz

«La son»
IES Maria Blasco (Sant Vicent del Raspeig)
Susan Muradyan Petrosyan

Batxillerat
«Ell o jo»
IES Maria Blasco (Sant Vicent del Raspeig)
Marina Ferrer Soliveres

«El diari dels somnis»
IES Cavanilles (Alacant)
Nuria Galvañ Vegara

«On erem?»
IES Verge del Remei (Alacant)
Nuria Granja Rodríguez

Formació de persones adultes
«La «despertà»»
CFPA Professor Alberto Barrios (Alacant)
Consolación Vicens Cantó

«Una final més verda»
CFPA Professor Alberto Barrios (Alacant)
Amparo Jover Soler

Una vegada acabat l’acte on han confirmat la presència el vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües de la UA, Francisco Torres; l'alcalde de Sant Joan d’Alacant, Jaime Albero; la regidora d’educació de Xixona, Mª Teresa Carbonell, i la vicepresidenta del Consell Escolar Valencià, Dèlia Amorós, entre altres regidors/es de la comarca i representants sindicals, es repartirà entre tots els centres de secundària i batxillerat de la comarca de l’Alacantí amb ensenyament en valencià el projecte de llavors que ha estat treballant la Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí durant aquest curs acadèmic als centres educatius i es farà una plantació d’uns plançons a l’IES Mutxamel com a record de la ReTrobada 2021.

Noticias relacionadas

next
x