Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

DE VIA INUTILITZADA A CIRCULAR DECENES DE vehicles

Compromís insta a pavimentar el camí del centre de salut de Xixona per facilitar les proves PCR en cotxe

11/01/2021 - 

XIXONA. El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Xixona ha registrat un prec escrit adreçat a l’equip de govern (PSOE-Cs), on la formació insta a condicionar el camí que envolta el centre de salut del municipi, utilitzat des de fa mesos per a la realització de proves PCR a l’interior mateixa dels vehicles dels usuaris.

El regidor de Compromís per Xixona, Lucas Sirvent, ha indicat que "des què per part de l’ambulatori es va optar per l’auto-covid per a fer les PCR directament sense que la gent tinga que abaixar-se del cotxe, aquest camí ha passat de ser una via pràcticament inutilitzada a circular per ella desenes de cotxes a diari, fins i tot formant-hi grans cues".

Des de la formació valencianista consideren que l’Ajuntament hauria d’aplicar algun tipus de pavimentació o asfaltat que millore les condicions d’accés al recinte i facilite realitzar amb la major qualitat les proves de detecció del virus. "És essencial per al dia a dia tant del personal sanitari com dels pacients que aquesta tasca tan important en la lluita contra la pandèmia puga dur-se a terme en les millors condicions, cosa que no es compleix amb l’estat actual del camí", ha declarat el regidor.

Noticias relacionadas

next
x