Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

aquest divendres, 31 de maig, a les 20:30 hores

'Tirant' arriba al Teatre Arniches

30/05/2019 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d'Alacant l'obra de producció pròpia Tirant, que ja ha passat amb èxit per Castelló, Madrid i València. L'obra es representarà al Teatre Arniches el divendres 31 de maig a les 20.30 hores. Tirant és una coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic, dirigida per Eva Zapico, i amb l'adaptació del clàssic de Joanot Martorell a càrrec de Paula Llorens.

Mentre els homes fan política i guanyen guerres, les dones tracten de burlar la repressió sexual imposada per la moral cristiana i el llinatge. Amb gran ironia, Joanot Martorell mou el seu protagonista, Tirant lo Blanc, entre aquests dos mons omplint el seu cos i la seua ànima de ferides: les ferides de la guerra i les ferides, potser més doloroses, de l'amor.

El gran clàssic valencià i universal del segle XV (la primera novel·la moderna segons molts estudiosos) dona peu a un muntatge que fuig de la recreació museística, dialoga amb el present i aposta per la paraula i el teatre físic. Les entrades per a 'Tirant' estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i en el web de l'IVC.


Noticias relacionadas

next
x