PRODUCCIÓ DE L'INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA

Sol Picó porta 'Animal de Séquia' al Festival Grec de Barcelona

26/07/2019 - 

VALÈNCIA. L’espectacle ‘Animal de Séquia’, una producció de dansa de l’Institut Valencià de Cultura a càrrec de Sol Picó, es presenta el dissabte 27 de juliol al Festival Grec de Barcelona a l’escenari del Teatre Grec de Montjuïc.

Aquest és el segon espectacle produït per l’Institut Valencià de Cultura programat en aquesta edició del Grec, ja que ‘VALENCiANA’, l’obra teatral escrita i dirigida per Jordi Casanovas, que es va estrenar al Principal de València, va presentar-se al Teatre Goya de Barcelona els dies 28 i 29 de juny, on va omplir les dues representacions amb un gran èxit de crítica i públic.

En ‘Animal de Séquia’, la ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó ofereix una relectura contemporània de la cultura popular valenciana, revisitant les arrels per a fer així un viatge de tornada, un retorn al més primari i terrenal.

De la mà de Sol Picó, amb huit ballarins en escena, música en directe creada per Jesús Salvador ‘Chapi’ i dirigida per ell i amb trenta músics de banda que en aquesta funció del Grec estaran acompanyats per la Banda Municipal de Barcelona, l’espectador es trasllada des del complex ritme vital actual, carregat
d’estímuls vibrants i accelerats, a un altre més orgànic, més natural i autèntic, a l’essència mística del poble valencià.

Noticias relacionadas

next
x