La igualtat en els drets humans

Sánchez Butrón Abogados celebrarà el II Certamen del Concurs Solidari de Pintura 

22/07/2019 - 

ALACANT. Sánchez Butrón Abogados ha organitzat per segon any consecutiu el II Certamen del Concurs Solidari de Pintura. Enguany el certamen comptarà amb una sèrie de novetats. La primera d'elles serà que, a diferència de l'any anterior, es comptarà amb la col·laboració d'una nova entitat benèfica, l'Associació de Paralítics Cerebrals d'Alacant (APCA). Segons afirmen des de Sánchez Butrón Abogados "aquest any col·laborem amb APCA perquè en els seus inicis ja vam col·laborar com a patrocinadors. Fan una labor molt important per a oferir el millor servei a persones amb discapacitat cerebral, a pesar de les dificultats i la falta de recursos econòmics, per tant és una bona manera d'ajudar a impulsar a aquesta associació". 

El tema elegit per a les obres que hauran de ser presentades serà "Els Drets humans", més concretament "La Igualtat". L'estil de les obres serà lliure però el requisit fonamental és que representen d'una manera o d'una altra aquest dret. Aquest certamen gira al voltant de l'àmbit nacional, és a dir, podran participar tots aquells artistes que siguen espanyols però també aquells estrangers que residisquen a Espanya. Sempre majors de 18 anys. Les pintures es podran presentar des del 15 de juliol de 2019 fins al 3 de febrer de 2020. 

Els artistes únicament podran exposar una pintura com a màxim i haurà de ser de creació única, és a dir, que no haja sigut presentada ni premiada en qualsevol altre concurs. Des de la data de finalització per a la presentació de les obres dels autors, fins al 17 de febrer de 2020, el jurat s'encarregarà de valorar totes les pintures i de fer una deliberació per a triar al voltant d'una vintena d'elles com a màxim. 

Sánchez Butrón Abogados ha inclòs una altra novetat en el certamen. A diferència de l'any anterior, en el qual els premis estaven dividits en dues categories, és a dir, un primer i un segon premi únicament, enguany estaran repartits en tres categories. La primera abordarà un primer premi de 1.500€, que serà repartit en 1.000€ per a l'obra guanyadora i 500€ per a l'entitat benèfica. Un segon premi de 1.000€, dels quals 700€ seran per a l'obra premiada i 300€ per a l'APCA. En aquests primers dos premis, l'Associació de Paralítics Cerebrals d'Alacant rebrà una part de l'import total de l'obra premiada, excepte amb el tercer premi. Aquest últim, el Premi Facebook, es farà una enquesta a través de la xarxa social Facebook i l'obra més votada rebrà la quantitat de 700€. A diferència dels dos primers, la quantitat total anirà íntegrament destinada a l'artista. Però si el guanyador del Premi Facebook coincidira amb el primer o el segon premiat, l'artista rebrà el premi de major import. 

Les obres finalistes juntament amb les obres guanyadores dels premis s'exposaran a la Sala d'Exposicions d'Artistes Alacantins, ubicada al carrer Morell 11, a partir del 15 de març de 2020. 

Noticias relacionadas

next
x