por 930.000 euros 

Monòver adjudica les obres de millora del CEIP Azorín a l'empresa Alcudia Servicios y Obras 

29/11/2021 - 

MONÒVER. L’Ajuntament de Monòver ha anunciat la primera adjudicació de les obres del primer expedient del Pla Edificant duta a  terme a la ciutat, al CEIP Azorín de Monòver.  L’empresa adjudicatària és Alcudia Servicios y Obras S.L., ja que ha estat qui  ha fet “l’oferta més avantatjosa als interessos municipals”, com expliquen des del  Consistori.  

L’oferta presentada per aquesta empresa ascendeix a 930.275,18 euros, així  com les millores consistents en ampliació del termini de garantia en dos  anys més i un compromís de manteniment correctiu i preventiu de les  instal·lacions durant tres anys.  Com anuncien, “aquestes obres suposen, entre d’altres coses, la construcció  d’una nova aula d’infantil, una cambra sanitària sota les terrasses, diferents  treballs sobre les soleres de formigó existents, obres d’adequació  al menjador, la cuina (incloses noves instal·lacions per a la conducció de gas)  o el canvi de finestres”.  A més, executarà millores i tractament de zones verdes per un import de 33.220,08 euros i tractament i millora del mobiliari urbà per import de  66.440,16 euros.

A partir del moment en què presente la documentació i es faça el contracte,  l’empresa tindrà 12 mesos per a acabar les obres en qüestió.  Aquesta “és la major inversió de la Història de Monòver feta a col·legis  públics i tots els centres tindran unes millores molt importants, segons les  demandes que han traslladat els centres educatius durant els darrers anys, les  deficiències que necessitaven més urgència”, com remarca Alejandro García, alcalde de Monòver.

Noticias relacionadas

next
x