Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de octubre y se habla de TOQUE DE QUEDA estado de alarma coronavirus alicante urbanismo

tots el divendres del mes d'agost

'Verano de jazz en Las Cigarreras': Le Jazz Hot, Peter Gun, Vira León i Quique Simón

29/07/2019 - 

ALACANT. Verano de jazz celebrarà cada divendres del mes d'agost, per primera vegada, una sèrie de concerts de música jazz a l'àrea de Las Cigarreras (accés pel carrer Sevilla 2). Aquests estan cofinançats pel Fondo Europeu de Desarrollo Regional (FEDER) i EDUSI Alicante, seran a l'aire lliure i totalment gratuïts.

'Verano de Jazz' comptarà amb la participació de Le Jazz Hot. Aquest és un grup de músics alacantins format pel guitarrista solista Daniel Barbieri, és considerat un pioner del Jazz Manouche espanyol, un músic que fa més de quinze anys que treballa l'estil amb diferents formacions i que la seua entrega en el directe és renovada dia a dia. 

Pablo Fojo, contrabaixista, estudia jazz al costat d'autèntiques llegendes del panorama argentí, és destacat per la seua musicalitat i el sentit del swing, i, la seua formació acadèmica que aportà molta dimensió estilística al trio. I, Santi Djangomanouche, guitarra rítmica, és el veterà, conegut arribista que contribueix amb una sòlida base de guitarra a la música de Le Jazz Hot.

Es recrearà el Jazz dels anys 30 i 40 influenciats pel gran mestre de la guitarra Django Reinhardt, un personatge mític que va crear l'estil del Jazz Manouche. En aquests concerts que es celebraran cada divendres del mes d'agost a les 21.00 hores, comptarà amb les col·laboracions de Peter Gun, Vira León i Quique Simón. Verano de jazz començarà el dia 2 d'agost amb l'actuació de Le Jazz Hot. Continuaran el divendres 9 amb Peter Gun i Le Jazz Hot. 

El dia 23 col·laborarà Vira León amb Le Jazz Hot. I, per últim, tancarà aquest cicle de concerts el dia 30, Quique Simón, el qual col·laborarà amb Le Jazz Hot. Les actuacions dels artistes començaran sempre a les 21.00 hores a l'àrea de Las Cigarreras, més concretament al Jardí Horitzontal

Noticias relacionadas

next
x