Hoy es 20 de abril y se habla de alicante urbanismo coronavirus SANIDAD vacuna covid-19

PREMI DEL PÚBLIC EN EL FESTIVAL BE BIRMINGHAM i PREMI ACT FESTIVAL

Kulu Orr presenta 'Control Freak'

15/05/2019 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d'Alacant l'espectacle Control Freak, una proposta de Kulu Orr que combina circ, humor, música i noves tecnologies i que ha guanyat el premi del públic al Festival de Birmingham i el premi Act Festival. Es podrà veure el dissabte 18 de maig a les 20.30 hores

Un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l’edició de vídeos en directe. El públic hi intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L’espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l’artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l’escenari a través d’accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l’actor. 

Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims dèsset anys. El cor de Control Freak és una sèrie arranjaments musicals d’elaborats de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música es toca i es mescla en directe utilitzant Loops stations controlats amb els peus.

Kulu Orr és director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims vint-i-cinc anys s’ha format i entrenat intensament en dos camps: d’una banda, en el teatre, les arts circenses i la música i, d’una altra, en la física, la informàtica i la creació audiovisual, en les quals obté títols acadèmics en Física i Matemàtiques treballant com a líder d’un equip d’R+D d’alta tecnologia.

Intèrpret, autor, escenografia, música, il·luminació i direcció: Kulu Orr
Vestuari: RIVKA GLAUBMAN
Durada: 60’
Públic: tots els públics
Dissabte, 18 de maig
Hora: 20:30 hores
Entrada: 12 €

Noticias relacionadas

next
x