Hoy es 17 de julio

el primer orgull de la ciutat

És suspèn l´orgull LGTBIQ+ d'Alcoi

15/06/2020 - 

ALICANTE. El passat 14 de març el govern d'Espanya davant l'evolució del virus COVID-19 va decretar l'estat d'alarma. Totes les administracions competents de l'estat van acordar mesures excepcionals per a contindre la transmissió de la malaltia. És per això que des del col·lectiu LGTBI d'Alcoi, es va decidir ajornar en un primer moment la celebració del primer orgull LGTBIQ+ de la ciutat.

Transcorreguts dos mesos des que es va prendre aquesta decisió, la junta directiva de Ponts d´igualtat es va reunir amb els principals col·laboradors de la primera manifestació de l'orgull LGTBIQ+ i els associats del col·lectiu per a analitzar i prendre una decisió sobre la idoneïtat de realitzar l'esdeveniment en la tardor, tal i com es va acordar en el seu moment.

Entenent totes les opinions rebudes sobre aquest tema, s'ha determinat suspedre per al 2021 el primer orgull de la ciutat d'Alcoi fins que s'estabilitze la nova normalitat, es controle la transmissió de la COVID-19 i d'aqueixa mateixa manera centrar tot els esforços en la manifestació i celebració del pròxim any. La decisió de la suspensió l'orgull 2020 ha sigut traslladada a diferents administracions entre elles, a l'ajuntament d'Alcoi, una decisió compartida per les dues parts i d'aqueixa manera el col·lectiu Ponts d´igualtat els ha emplaçat a continuar col·laborant per a la celebració del pròxim any.

El president de Ponts d'Igualtat, Aitor Pla, manifesta que "són moments per a l'esperança, estem guanyant a la COVID-19, és per això que per responsabilitat no secundarem cap manifestació, concentració i tampoc l'orgull de la ciutat, amb la condició de guanyar la batalla que estem lliurant". Pla finalitza "és moment de ser solidaris els uns amb els altres, per això demanem des de Ponts d'igualtat que tots i totes seguim reinvidicant els drets LGTBI des de les xarxes socials, ja que hi haurà moment per a tornar als carrers, però de moment no podem baixar la guardia"
Noticias relacionadas

next
x