DURANT DOS CAPS DE SETMANA: Del 10 al 12 i del 17 al 19 de desembre

Els productes locals seran els protagonistes de la XVII Ruta "Anem de Tapes" a Monòver

9/12/2021 - 

MONÒVER. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Monòver ha anunciat la celebració de la ja tradicional ruta 'Anem de Tapes' per Monòver.

Es tracta de la XVII edició d'aquest esdeveniment que ocuparà dos caps de setmana consecutius del mes de desembre. Així, del 10 al 12 i del 17 al 19 de desembre, els establiments participants prepararan tapes molt variades en horari de matí, des de les 13:00 h i a les nits des de les 20:00 hores.

Enguany, com a novetat, hi ha un requisit més: les tapes han d’estar elaborades amb productes d'artesans monovers del col·lectiu ArTsà: verdures de l'Almorquí Agricultura Ecològica, formatges de Los Molinos, mel del Bilaire Natual, Vins de la Zafra Vinos, Oli Esencia de La Pedrera Ecológico i pa d'Ecoespigas.

Així, aquests productes únics monovers, cada vegada més valorats i considerats allà on van, es convertiran en protagonistes indiscutibles d'aquesta edició.

Cada establiment presentarà unes tapes diferents al preu de 3 euros, que inclou tapa més beguda. Com expliquen les bases, serà necessari reomplir tots els espais de la cartilla per a optar a un dels premis que se sortejaran després entre els guanyadors.

Els guardons consistiran en dos sopars per a dues persones per cada cafeteria, bar o restaurant participant i enguany, com a novetat, la Regidoria de Turisme també regalarà un val de 50 euros per establiment participant.

Aquests són els establiments que formaran part de l'actual edició de la ruta de tapes: Bar Hermanos Calpe, Cafetería La Campaneta, Cafeterías Mira, Gastrocafé Plaza, Restaurante Ole, Cervecería El Castell, Pastelería El Fornet, Restaurante Esther, Restaurante Poliesportiu, Quinqué Café i Restaurante Xiri.

Un total d'onze establiments de restauració que formaran part d'aquesta XVII ruta, els quals seran parades obligatòries per a aconseguir un dels premis que estan en joc.

Cal remarcar que l'any passat no es va celebrar aquesta tradicional ruta "Anem de Tapes" per Monòver a causa de l'expansió del coronavirus, per la qual cosa enguany "s'ha représ aquesta activitat amb il·lusió i moltes ganes, tant per part dels restauradors, com dels productors i de l'Ajuntament de Monòver", com ha remarcat Lorenzo Amat, regidor de l'àrea.

Noticias relacionadas

next
x