X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

AQUEST Divendres a les 20:30 hORES

El Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta presenten 'Kassandra' al Teatre Arniches

6/05/2019 - 

ALICANTE. El Teatre Nacional de Catalunya i la companyia Temporada Alta presenten l'obra Kassandra aquest divendres, a les 20:30 hores, al Teatre Arniches. Amb la direcció de Sergi Belbel, amb Elisabet Casanovas, l'espectacle no és en valencià ni en castellà: és en l'anglés particular i molt bàsic de Kassandra.

No parla la nostra llengua, però té nocions d'anglés suficients per a fer-se comprendre. Va nàixer amb cos masculí, però va transformar el seu aspecte per a ser la xica que és hui. Quan va acabar la guerra, Agamèmnon la va portar com a esclava a Europa. Ara viu exiliada del seu país. Sobreviu oferint el seu cos a desconeguts. La seua història no és com la van narrar Èsquil i Eurípides fa milers d'anys.

A partir de la figura mítica de Kassandra, que tenia el do d'endevinar el futur i alhora estava condemnada a no ser mai compresa, Sergio Blanco construeix un joc de màscares fascinant per a endinsar-se en el dolorós terreny de les violències silenciades. Kassandra és una dona doblement exiliada, perquè és una refugiada política i alhora una refugiada de gènere. Una heroïna de Troia convertida en una emigrant del nostre temps.

Noticias relacionadas

next
x