Hoy es 17 de julio

El primer 'OrgullFest Monòver' arribarà el 25 de juny a la Plaça de Bous

30/05/2022 - 

MONÒVER. Les regidories de Festes, Igualtat i Polítiques Inclusives de Monòver han presentat aquest migdia una proposta innovadora i pionera a la localitat. Es tracta del primer OrgullFest Monòver, el qual es durà a terme el pròxim 25 de juny a les 18:00 hores a la Plaça de Bous i en el que s’han involucrat gran part dels pubs monovers.

En la roda de premsa de presentació d’aquest esdeveniment han participat Mª Amparo Maestre, regidora de Festes; Pilar Seller, regidora d’Igualtat; Emilio Martínez, regidor de Mitjans de Comunicació i Comerç, i representants dels pubs locals La Malva i Máster.

L’OrgullFest Monòver naix de la col·laboració de l’Ajuntament amb els diversos col·lectius LGTBI en la defensa “d’un poble inclusiu i divers”. Durant aquesta jornada, com ha explicat Mª Amparo Maestre, “hi haurà música, animació, Drag queens i moltes sorpreses”.

Aquest festival començarà de la mà dels DJ locals, “per a donar inici a aquest esdeveniment i, més endavant, està prevista la participació de DJ Fenómeno, que donarà pas al Grup La Pato. A continuació, serà el torn de DJ Paula Mayer, que ve de Madrid”, com ha remarcat la regidora. Durant aquesta celebració “hi haurà un presentador que farà d’animador de l’acte”.

Cal remarcar que caldrà adquirir una polsera prèviament a l’OrgullFest Monòver que estarà disponible als pubs locals i a la Casa de Cultura de Monòver.

Maestre ha volgut agrair “la gran col·laboració que ha hagut amb els pubs de Monòver, els quals s’han sumat ràpidament a aquesta festa i estaran presents aquest dia en la Plaça de Bous”.

Pel que fa als pubs, han manifestat el seu “agraïment per comptar amb nosaltres. És una iniciativa molt bona, amb un gran elenc d’artistes i DJ i un dia per a que tothom, majors i joves, ho passen molt bé amb nosaltres”.

Per la seua banda, Pilar Seller ha remarcat que “Monòver necessita un Festival d’aquest tipus, per la tolerància, i invitem a tothom, tant de localitat com de municipis veïns, a que vinguen a gaudir d’aquest festival”.

Finalment, Emilio Martínez ha destacat l'alegria de “celebrar aquest festival a Monòver, una festa que ja està instaurada a moltes ciutats des de fa molts d’anys”. I ha mencionat “que des dels mitjans de comunicació cal fer difusió d’aquest esdeveniment, pioner i innovador a la ciutat, perquè vinguen quantes més persones millors i ajudem a instaurar aquest OrgullFest Monòver com a una data assenyalada al calendari monover, any rere any”.

Noticias relacionadas

next
x