CONCURS MÚSICA A L’ESCENARI AL PALAU ALTEA  

El I Concurs de Música a l'Escenari de Palau Altea ja té els cuatre classificats

26/03/2017 - 

ALTEA. Els grups Karma Police (Benidorm), L'Emperador (Canals), Road Volta (Alacant) i Waw (Múrcia) han sigut els elegits pel jurat del concurs Música a l’Escenari d’Altea, compost per Diego Zaragozí, Regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Altea, Pere Barber, Regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Altea, Javier Montiel, músic professional, Ferrán Cortés, ex locutor de Ràdio Altea i Isabel Martínez, responsable de comunicació de Palau Altea, que van fer públic la seua decisió el dimecres 15 de març.  En paraules de la pròpia, Isabel Martínez, també coordinadora del cicle de l’Escenari, "el jurat ho ha tingut molt complicat per l'altíssima participació i el nivell dels grups (trenta en total) que s'han presentat".

Aquestos grups tindran l'oportunitat de donar-se a conéixer davant del públic de l'Escenari de Palau Altea al mes de maig i competiran per un premi que atorgarà el públic assistent amb les seves votacions (500€) i un premi del jurat (700€).

La última novetat al respecte ha estat l’ordre d’intervenció dels grups, així com el nom del grup de renom que els acompanyarà en la festa de lliurament del premis, els alcoians Arthur Caravan.

El dissabte 13 de maig a les 22:30 hores, actuaran els grups Karma Police i L’Emperador, mentre que el divendres 26 de maig es pujaran a l’escenari Road Volta i WAW. La gran festa de lliurament dels premis, on es sabrà el nom del conjunt que s’emportarà el premi gran, serà el divendres 9 de juny, i comptarà amb l’actuació exclusiva dels Arthur Caravan.

El grup dels tres Paus (P. Miquel Soler, P. Aracil i Pau González, tot i que aquest darrer va abandonar la disciplina de la banda el 2014), Toni Blanes i Jordi Richart, té la novetat sota el braç del seu Major Propòsit de 2016, després de l’homònim amb que començaven el seu camí, el 2009, la gran rebentada de l’Atles enharmònic de 2011 i la col·laboració amb Hugo Mas, en Wegener, de 2013. La seua proposta la van definir ells mateixos com  “com si juntes en una càlida nit de Sant Joan a Ovidi Montllor, Pep Laguarda i Dominique A, amb la intensitat dels Sonic Youth, les progressions de Can i Will Oldham preparant les brases”. Una declaració d’intencions que els col·loca en la difícil situació d’estar a l’alçada de les expectatives, cosa que de moment acompleixen, tant amb els seus enregistraments, l’edició dels quals fan mitjançant el sistema de micromecenatge, una iniciativa de crowdfunding  que els va permetre entregar recompenses o oferir cançons inèdites, com ara La flexió verbal o Khorosko, a aquells que feren aportacions monetàries, alhora que això ajudava a que el grup poguera guanyar en independència.

Noticias relacionadas