a partir de maig es donarà impuls a les actuacions de millora

Compromís reclama millores als camins rurals de Xixona i anuncia un "seguiment exhaustiu"

10/04/2024 - 

XIXONA. Compromís Xixona, a través de la seua regidora María José Mateo, ha anunciat un "seguiment exhaustiu" de l’estat de manteniment dels camins rurals després de la resposta del regidor competent en la matèria, Bart Leo Jozef Bus, al Ple de l’Ajuntament del passat 22 de febrer.

Mateo ha assenyalat: "Aplaudim que el regidor de Camins, pareix, s’haja pres seriosament la nostra faena com a oposició constructiva amb l’assumpte dels camins rurals i prenga bona nota de les nostres reclamacions per al seu pla de manteniment. No obstant això, ens hem assabentat que este equip de Govern de PSOE-Més Xixona ha deixat perdre una subvenció per a camins de la Diputació per tindre deutes amb la Seguretat Social, cosa que no podem comprendre si després se’ns diu que no hi ha més diners per a camins".

A pregunta de Compromís, Jozef Bus va indicar que a partir del mes de maig es donarà un impuls a les actuacions de millora en diversos camins, mentres que, pel moment, s’han centrant els esforços en desbrossar la majoria d’ells.

"Entenem que no tots els camins es poden millorar d’un dia per a l’altre, ja que el terme de Xixona disposa de més de 450 km d’estes vies rurals, però s’ha de presentar ja un pressupost actualitzat donat que el pla de manteniment que hi havia d’anteriors regidors de Camins està totalment desfasat i des de fa molts anys no s’executen les partides pressupostàries d’esta àrea", valoren des de Compromís.

Noticias relacionadas

next
x