es prorroga el document pressupostari de 2021

Compromís recrimina la falta de pressupostos en Xixona per a 2023

6/02/2023 - 

XIXONA. Compromís, a través del seu grup municipal a l'Ajuntament de Xixona, ha denunciat la "falta de gestió" un any més de l'equip de Govern local (PSOE i Ciudadanos) davant la decisió de prorrogar el pressupost de 2021 per a l'any 2023, sense aprovar uns nous comptes.

El regidor i portaveu de Compromís per Xixona, Joan Arques, ha assenyalat que "l'equip de Govern s'excusa en què encarem un any electoral i per això no té sentit aprovar uns nous pressupostos, però la realitat és que estan prorrogant el pressupost de 2021 per segon any consecutiu. És a dir, no van voler aprovar un pressupost ni en 2022 ni ara tampoc en 2023 quan, volem recordar, la llei diu que s'han d'aprovar anualment en temps i forma".

Des de la formació valencianista valoren com una "temeritat" la "falta de previsió" per part de PSOE i de Ciudadanos. "És el propi regidor d'Hisenda, Ricardo Mira, qui ha reconegut públicament al Ple de l'Ajuntament que la situació econòmica de l'Ajuntament està compromesa per culpa de la crisi inflacionista que vivim".

"Si de Compromís depenguera, s'aprovarien anualment uns pressupostos i evitariem esta manera ineficaç de gestionar que obliga, com ja s'ha fet, a presentar modificacions de crèdit i a tirar del romanent de tresoreria per a poder pagar factures de gast corrent com llum o aigua. Mentrestant, seguim amb un nivell d'execució baixíssim i sense que els xixonencs i les xixonenques vegen satisfetes les seues moltes necessitats. Ni pandèmia ni atac informàtic... es diu incapacitat per a governar", valora Arques.

Noticias relacionadas

next
x