Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

diumenge 14 de juliol a les 19.00 hores

Antonia San Juan actuarà al Principal d'Alacant per a presentar el seu espectacle 'Mi Lucha'

13/07/2019 - 

ALACANT. L'actriu Antonia San Juan actuarà aquest diumenge 14 de juliol al Teatre Principal d'Alacant. Presentarà el seu espectacle Mi Lucha on s'enfrontarà en solitari al públic amb textos de Félix Sabroso, Enrique Gallego i la mateixa San Juan. Segons ha assegurat el Teatre Principal, Mi Lucha és el tercer espectacle en el qual Antonia San Juan actua en solitari damunt de l'escenari, després de Otras Mujeres, i, Las que faltaban

L'escenari alacantí ha explicat en un comunicat que Antonia San Juan porta "tota una vida dedicada als monòlegs", i encara que és coneguda pels seus papers en televisió i cinema "mostra, en canvi, el seu amor cap al teatre en el qual sent poder dir tot allò que vol" amb "una síntesi de textos signats per Félix Sabroso, Enrique Gallego, i la mateixa San Juan, la qual assumeix, a més a més, la direcció."

El Teatre Principal ha destacat que Antonia San Juan mostrarà en Mi Lucha, "la seua versatilitat i facilitat per canviar de registre. L'actriu es posarà en la pell de 15 personatges totalment dispars", en els quals aborda "els múltiples paradigmes vitals que afecten als éssers d'avui dia: des de la soledat a l'amor, passant per les malalties, la mort o l'egocentrisme.

Va nàixer en 1961 a Las Palmas de Gran Canaria, San Juan va començar a formar la seua carrera artística de xicoteta quan interpretava en les taules del bar de son pare les rondalles que la seua àvia l'havia ensenyat. Amb 21 anys va viatjar a Madrid amb l'objectiu de ser actriu, la seua experiència artística en obres clàssiques, bars i pubs li van servir per a poder fitxar amb Pedro Almodóvar per a interpretar a Agrado en "un dels papers més compromesos que el director de cinema va idear" en 1999, per al film Todo sobre mí madre.

La cita serà aquest diumenge a les 19.00 hores amb preus entre els 10€ i els 20€next
x