Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

tots els dijous durant els mesos de juliol i agost

Altea celebrarà 'Música a boqueta nit' durant els mesos de juliol i agost

6/07/2019 - 

ALACANT. Un estiu més, des del 4 de juliol fins al 29 d'agost, Altea celebrarà Música a boqueta nit, un acte que torna a ser possible gràcies a la regidora de cultura, Aurora Serrat i a l'organitzador d'aquest esdeveniment, Juan Tomás Laviós. Enguany, Música a boqueta nit estarà formada per 9 actuacions que tindran lloc a la plaça de l'aigua, estaran repartides en diferents dies i seran uns concerts a l'aire lliure. El públic podrà gaudir d'aquests espectacles cada dijous durant els mesos de juliol i agost a les 21.00 hores. A més a més, es podran adquirir les entrades tant a la casa de cultura com a la taquilla disponible, sempre una hora abans de cada actuació. 

En el 2016 es va començar amb aquesta idea de Música a boqueta nit amb la finalitat de donar a conéixer a joves artistes locals. Enguany també es contarà amb la col·laboració de la Societat Filharmònica Alteanense (SFA) la qual tindrà diverses actuacions durant tot el mes de juliol. La seua aportació començarà el dia 4 de juliol amb un espectacle de percussió. Seguidament, el dia 11 actuarà l'Orquestra de Pols i Pua de la SFA en la qual trobarem una mostra de diversos gèneres musicals com per exemple la música clàssica o la sarsuela. El dia 18 de juliol, participaran en aquest acte una sèrie de joves saxofonistes i clarinetistes, provinents també de la SFA. Per a finalitzar les actuacions del mes de juliol, actuaran a la plaça de l'aigua l'Orquestra blava.

Pel que fa al mes d'agost, les actuacions començaran el dia 1 amb el concert de Bernard Van Rossum Quartet. És un jove saxofonista i compositor que presentarà una sèrie de composicions pròpies de jazz. L'acte continuarà el 8 d'agost amb l'actuació de Jonatan Penalba, un jove valencià enamorat de la tradició, el qual presentarà el seu primer disc en solitari "Soca-rel", i estarà acompanyat tant d'instruments moderns com d'altres tradicionals. En aquest primer disc trobarem temes tan coneguts com El tio canya, Al país de l'Olivera, o La cançó de la rosa de paper.  

El dia 15 d'agost el públic podrà gaudir de Synergein project, el nou projecte de l'Associació de TDM (Trio de Màgia). Ací es trobaran amb un espectacle de percussió molt interessant de la mà de Sisco Aparici, Juanjo Llopico, i, Guillem Serrano. El 22 d'agost actuarà el mallorquí Joan Miquel Oliver el qual presentarà el seu cinqué àlbum Elektra en el qual trobarem cançons sobre la consciència del masclisme i la igualtat de gènere.  Aquest artista és conegut per ser el vocalista, compositor, i guitarrista del grup Antònia Font (ara ja inactiu). 

Altea dirà adéu a la quarta edició de Música a boqueta nit amb l'actuació de la Jove Big Bang Sedajazz. El públic es trobarà amb una representació de música jazz per part d'una sèrie de joves amb una gran inquietud per transmetre el seu amor i el seu potencial per la música que els ha portat fins a aquest punt.  

Altea gaudirà de dos mesos durant l'estiu on les nits allò que predominarà serà l'alegria, la diversió, l'espectacle, el talent, la màgia, però sobretot, l'amor per la música. En Música a boqueta nit, l'espectador es trobarà amb la representació de diferents gèneres musicals com poden ser la música clàssica, els boleros, la sarsuela, el jazz, la música en valencià o el pop, entre altres. Un espectacle apte per a totes les edats i destinat, sobretot, a passar unes nits magnífiques en família a l'aire lliure. 

Noticias relacionadas

next
x