Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

concert El dia 10 d'agost

Inma Serrano: "Aquest disc va ser una forma d'homenatjar el meu pare"

7/08/2019 - 

ALACANT. Inma Serrano és una artista alacantina que després de 10 anys residint a Mèxic ha tornat a la ciutat on va nàixer. El dia 10 d'agost participarà, per primera vegada, en el Festival Noches Mágicas, tindrà lloc als jardins d'abril, i actuarà en la primera edició del Summer Nights Acoustic Festival.

Inma Serrano va començar en el món de la música tocant la guitarra amb els seus amics a les platges d'Alacant. "Des de sempre he volgut ser cantant, aquesta era la meua intenció i la meua aspiració. El meu somni era poder arribar a actuar en un festival com és el de Noches Mágicas. A pesar de tot això, aquest és un camí que requereix molta atenció, compromís, però sobretot compromís que siga de cor perquè sempre has d'estar ahí. Has de compondre, viatjar, i no deixar mai de banda tot allò que envolta aquest món", segons ha contat l'artista. 

No solament ha publicat discs en castellà, sinó que en 2008 va publicar el seu primer disc en valencià Inma I. "Aquest disc va tindre molt bona acollida i va ser una forma d'homenatjar el meu pare. Ell va nàixer a Elx i va haver d'aprendre el castellà per anar a l'escola, ja que solament parlava el valencià. Va morir uns anys enrere a la publicació del disc i vaig pensar que la millor forma de recordar-lo era fer part del meu repertori en valencià. Les lletres de les cançons estan adaptades per Josep Tero, cantautor català, i la veritat és que per a mi, emocionalment, va ser magnífic aquesta experiència", afirma Serrano. 

Amb la seua música el que intenta transmetre són diferents sensacions, ja que cada vegada que es compon una cançó el que es pretén és extraure del pensament i del cor aquelles coses que t'han ocorregut. L'artista el que intenta és descriure situacions i concloure amb la millor lectura possible, ja que la vida té dues cares, una bona i una roïna, però davant de tot, la vida sempre ens pot deixar amb un somriure al rostre, i l'optimisme és una de les coses que no s'han d'abandonar mai.

El dia 10 d'agost actuarà per primera vegada en el Festival Noches Mágicas que se celebrarà a la ciutat d'Alacant. Participarà en la primera edició del Summer Nigths Acoustic Sessions"Com alacantina, em van cridar per a actuar i la veritat és que a mi em venia molt de gust. Em va semblar una oportunitat que no podia deixar passar perquè en el concert el que vaig a mostrar és el que seran els pròxims concerts de la temporada que ve. El públic escoltarà Cantos de Sirena, Me quedo con tu amor (aquest és el meu nou single), A solas con mi corazón (aquesta és la cançó que em va cantar Rosa López) o Gracias a la vida. Aquest serà un repertori de cançons que jo sé que agrada al meu públic", comenta.

Inma Serrano estarà acompanyada en l'escenari amb la seua guitarra, amb Cuco Chellinni a la percussió, i, Jaime al baix, i, en un moment donat de l'actuació l'artista convidarà a un altre artista. Serà un trio de guitarra, percussió i baix, tots ells alacantins. 

Amb les cançons que ha triat l'artista alacantina i que interpretarà en la seua actuació, intentarà transmetre al públic alegria, passar una bona estona, romanticisme, dinamisme... A més a més, hi haurà moments per ballar, fer palmes, en definitiva s'intentarà crear una nit en què regne la festa entre els assistents

A banda de la participació el 10 d'agost en el festival, "a partir de setembre començarem amb la promoció i amb les actuacions, ara mateix aquest serà el preàmbul de tot allò. El que interpretarem en l'acte serà una petita presentació de tot allò que vindrà l'any vinent. A hores d'ara estem promocionant el primer single i fent la promoció, però serà a partir de setembre quan comence l'emoció", afirma. 

El Festival Noches Mágicas serà un acte per cantar a tots els alacantins i a tots els estiuejants que s'apropen. En aquest Summer Nights Acoustic Sessions no solament actuarà Inma Serrano, sinó que també ho farà Paquito Baeza o Marina Carmona, entre altres. Serrano qualifica aquesta nit com "una nit perfecta i estupenda per a gaudir de la bona música". Noticias relacionadas

PARCS POST-NATURALS

Una mina d’aigua a l’Alacant més àrida

Por  - 

Les llacunes de Rabassa són un dels ecosistemes post-naturals de la ciutat. Provocades per l’activitat humana, ara són l’hàbitat d’aus, insectes, amfibis i plantes en un paisatge de pel·lícula

next
x