ficció, documental, animació...

El catàleg de l'IVC, 'Curts 2017' ja té els 10 títols valencians que formaran part d'aquest programa 

10/05/2017 - 

VALÈNCIA. L'institut Valencià de Cultura (IVC) ha seleccionat deu curtmetratges valencians per al catàleg en DVD del programa 'Curts 2017'. Amb aquest projecte es pretén promocionar i donar a conèixer la producció anual del curtmetratge valencià en festivals nacionals i internacionals, així com en la indústria audiovisual.  

En aquesta selecció dels deu curtmetratges es van visionar i valorar els 62 curts que es van presentar a aquesta nova convocatòria de 'Curts 2017'. Definitivament, el comitè de selecció ha decidit incloure en  el catàleg en DVD els següents títols:

'El vestido' de Javier Marco (Ficció)
'Life in Boxes' de Alexander Lemus (Documental)
'Marhaba Hello' de Emilio Martí López (Documental d’ animació)
'The Fourth Kingdom' d’Adán Aliaga / Alex Lora  (Documental)
'The Stunt Manual' de Benjamín Fernández (Animació)
'Primeros días' de Luis E. Pérez (Ficció)
'The Neverending Wall' de Silvia Carpizo de Diego (Animació)
'El invernadero' de Ramón Alòs Sánchez (Animació)
'Bienvenido a casa' de Miguel León Marcos  (Ficció) 

'Marhaba Hello' de Emilio Martí López

La presentació pública del catàleg  es realitzarà  el  dilluns 26 de juny a la sala Luis G. Berlanga de la Filmoteca amb la projecció dels curtmetratges seleccionats i l'assistència dels seus directors. La presentació se celebrarà dins de la celebració de Cinema Jove, que també acollirà aqueix mateix dia la primera trobada de comunitats autònomes que editen catàlegs de promoció del curtmetratge.

Amb l'edició del DVD que acompanya el catàleg i l'accés on-line, els directors i productors d'aquests deu curtmetratges valencians tenen un instrument molt útil per a obrir noves fronteres i trobar nous públics per a les seues pel·lícules.

Des de la seua creació en 2008, el programa 'Curts' ha sigut la plataforma més important de la promoció dels curtmetratges valencians. El programa també ha sigut fonamental perquè els curtmetratges valencians hagen sigut premiats o nominats en aquests últims anys en els premis Goya i Gaudí, així com en molts altres festivals i esdeveniments cinematogràfics.  


Noticias relacionadas

next
x