TURRONES PICÓ

El conseller Rafa Climent visita Xixona en la recta final de la campanya del torró

17/11/2020 - 

XIXONA. El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat durant el matí del dilluns 16 de novembre Xixona, reconeguda mundialment com "el bressol del torró", i que estroba immersa en la recta final de la campanya d’enguany d’aquest dolç tradicional del Nadal.

Climent, de la mà de la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, i dels regidors de Compromís a l’Ajuntament de Xixona, Lucas Sirvent i Joan Arques, ha acudit a les instal·lacions de Turrones Picó, situades al polígon industrial de l'Espartal.

En el que ha sigut una campanya complicada i poc previsible com a conseqüència de la crisi del coronavirus, el conseller ha volgut traslladar, enguany amb més força si cap, a tota la indústria del terró i a cadascun dels seus agents, tot el seu suport i el compromís de la Generalitat i, en particular, de la Conselleria d’Economia, amb aquest sector essencial per a l'economia valenciana.

Al seu torn, la delegació encapçalada pel titular d’Economia, ha volgut agrair a Turrones Picó, empresa centenària del sector i marca de renom a tot l'Estat, als seus responsables i a tots els seus treballadors i treballadores per la seua calorosa benvinguda i atenció.

Des de Compromís per Xixona, el seu regidor Lucas Sirvent ha declarat que "el nostre compromís amb els sectors productius dels nostres pobles i comarques és total i ho és, especialment, amb la indústria del terró, els seus treballadors i treballadores i l'empresariat".

Noticias relacionadas

next
x