programació DE PRIMAVERA

Xavi Castillo i Ara Malikian en l´últim trimestre de la temporada al Teatre Calderón d'Alcoi

12/04/2017 - 

ALCOI. El Teatre Calderón d'Alcoi iniciava aquest divendres 7 d'abril l'últim trimestre de la temporada 2016-2017. Ho feia amb l'espetacle familiar 'Moby Dick' de Teatro Gorakada, una cita que a més aprofitava per a concloure de manera oficial -i amb èxit de participació- la celebració de la I Mostra de Teatre Escolar celebrada a la ciutat d'Alcoi.

Aquest últim trimestre de la temporada arriba marcat per cites destacades com l'arribada de Xavi Castillo o Ara Malikian, així com per una forta presència d'entitats locals i per la celebració de la XXVII Mostra de Teatre d'Alcoi. A més, la sala alcoiana celebrarà dates igualment importants per al sector cultural com són el Dia Internacional de la Dansa (28 d'abril amb el Conservatori Municipal de Dansa d'Alcoi i d'altres 4 centres de la província) i el Dia Internacional de la Música (17 de juny amb l'Orquestra Simfònica Alcoiana). 

El regidor de Cultura Raül Llopis ha volgut animar a la ciutadania d'Alcoi i comarca a sumar-se una vegada més a l'activitat del Calderón: “Les dades de l'últim trimestre han sigut molt positives i estem percebent que el suport del públic de la comarca cada vegada és més notori. En aquesta ocasió presentem una programació molt variada on la música pren el protagonisme però també amb propostes teatrals d'un molt elevat nivell (com Xavi Castillo o la Mostra). A més, engeguem el nou sistema de venda d'entrades (www.ticketalcoi.com) que, esperem, facilite encara més als usuaris poder vindre al teatre i gaudir amb les diferents propostes. Tot, com sempre, a preus molt assequibles i fins i tot amb algun descompte que s'afegeix als habituals del Club de l'Espectador”. Tota aquesta informació -en detall-, està disponible a la web del Teatre Calderón i al fullet físic amb la programació que ja es pot recollir a la sala i a multitud de llocs repartits per Alcoi i comarca.

Precisament l'Orquestra Simfònica Alcoiana -resident al Teatre Calderón d'Alcoi- oferirà un recital especial el pròxim 30 d'abril (19 hores) amb l'acompanyament de la soprano Ascensión Padilla i el guitarrista Hiroshi Fujii, durant el qual interpretaran el Concierto de Aranjuez del Mestre Rodrigo i altres peces de Mahler o Strauss.

Una de les visites més esperades i que més interés han despertat entre el públic és la de Xavi Castillo. L'actor alcoià, amb la seua proposta d'humor gamberro, posarà en escena l'espectacle 'Xavi Castillo News! And The Rocktrippers', una combinació del seu saber fer habitual amb música en directe.
Seguint amb la celebració del 10é aniversari del Teatre Calderón, la Ciutat Big Band i Andreu Valor s'han volgut sumar a aquesta efemèride celebrant els seus respectius anys de trajectòria. Aquest concert, que serà el 19 de maig, comptarà amb la col·laboració d'altres intèrprets com Hugo Mas, Eva Romero i Hiroshi Fujii.

Una vegada passada la Mostra de Teatre (entre el 27 de maig i el 2 de juny) arriba una de les figures que està despertant l'interés d'espectadors arreu del món. Es tracta del violinista del Líban Ara Malikian amb 'La increíble historia de Violín'. Aquestes entrades ja porten alguns mesos a la venda a través de la plataforma www.yalastengo.com i estan venent-se a un bon ritme. S'espera que el pròxim 11 de juny, data del concert, el Calderón estiga de gom a gom, ja que Malikian ha estat una de les demandes del públic alcoià durant les últimes temporades.

Com és habitual, la recta final de la temporada estarà marcada per les gales de dansa dels centres de la ciutat, així com el final de curs del Conservatori Municipal de Música i Dansa. Amb una excepció, i és que la programació del Teatre Calderón s'allargarà fins al 7 de juliol amb un concert del Cor de la Generalitat Valenciana durant el qual interpretaran peces de sarsuela i òpera molt reconeixibles pel públic general.
Les entrades es poden comprar a la taquilla del Teatre Calderón d'Alcoi el dijous d'11:30 a 13:30 hores i el dijous, divendres i dissabte de 18 a 20 hores de la vesprada. També al Centre Cultural Mario Silvestre tots els matins entre les 11:30 i les 13:30 hores. D'ací a pocs dies estarà activa la web de venda d'entrades per Internet a l'enllaç www.ticketalcoi.com.

Noticias relacionadas

next
x