Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

organitzat per l'Institut Valencià de Cultura

Un concurs de fotografia per guanyar abonaments de la pròxima temporada del Teatre Arniches

4/05/2020 - 

ALICANTE. L’Institut Valencià de Cultura ha organitzat un concurs de fotografia amb el títol ‘Fotos per a un confinament’. L’objectiu és acostar-se a les cases de tota la ciutadania per a poder veure com està vivint el confinament i que el públic puga compartir el seu entorn i la seua manera de percebre’l. Així podran mostrar la casa, el barri, com ho porten els més menuts... Els participants podran guanyar abonaments per al primer trimestre de la temporada 2020/21 del Teatre Arniches.

El concurs té tres temàtiques diferents. Els concursants poden triar entre les categories #somfamília, #sombarri i #sommenuts. S’ha de pujar la foto i indicar la temàtica triada. En #somfamilia volem saber com es viu el confinament explicat amb una imatge. Tot sol? En parella? Amb més família? Amb gos? 

En #sombarri volem que els participants miren a l’exterior. Que es veu des de la finestra? Què passa al teu barri en aquesta primavera excepcional? Una imatge ho pot contar tot. Per últim, #sommenuts està adreçat als més menuts de la casa, que també poden participar-hi. El públic de 0 a 12 anys pot enviar els seus dibuixos, mostrar el seu espai de joc, els deures de l’escola, què fan cada dia, què troben a faltar, tot això a través de la fotografia.

Noticias relacionadas

next
x