ENTRE ELS ACTES, una xarrada sobre escriptores referents i la projecció de 'la mort de guillem'

Música, cine, teatre, conferències i tallers infantils per a commemorar el 9 d’Octubre a Novelda

5/10/2021 - 

NOVELDA. L'Ajuntament de Novelda ha presentat el programa d'actes organitzat per la regidoria de Normalització Lingüística amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre, el dia de la Comunitat Valenciana.

El passat divendres, 1 d'octubre, el cartell s'estrenà amb la representació teatral Els dies de la nit, una obra de Joan Lluís Moreno produïda per la companyia alacantina Maror i interpretada per Tomàs Mestre i Neus Agulló sota la direcció de Pep Cortés.

La programació continua aquest dimarts, 5 d'octubre, amb la conferència Mercè Rodoreda i Isabel-Clara Simó: el mestratge de les dones escriptores, a càrrec de l'escriptor i professor de la Universitat d'Alacant Carles Cortés Orts. Serà al saló d'actes de la Casa de Cultura a les 20:00 hores.

El dijous, 8 d'octubre, des de les 20:00 hores, la Casa de Cultura acollirà un Cinefórum amb la projecció de l'aclamada pel·lícula La mort de Guillem, un film documental sobre l'assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló.

I el dia de la Comunitat Valenciana, una despertà a càrrec de la Xaramita Cana ambientarà els carrers de Novelda i inaugurarà els actes de la jornada. L'acte institucional tindrà lloc a l'Ajuntament i, posteriorment, la plaça Vella acollirà el tradicional concert de la Unió Musical l'Artística, així com tallers infantils de pintura i maquillatge, globoflèxia, cançons, jocs i danses populars.

L'oferta lúdica es tancarà amb l'actuació musical de Tito Pontet, programada per al divendres 15 d'octubre, a les 22:00 hores, a la plaça de l'Ajuntament.

Noticias relacionadas

next
x