Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

AQUEST DIVENDRES A LES 20:30 HORES

L'estrena absoluta de 'Diktat' protagonitza el cap de setmana al Teatre Arniches

15/10/2019 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura presenta a Alacant l'estrena absoluta de Diktat, la proposta de Col·lectiu Intermitent que inaugura el cicle Des d'ací, per a posar en valor el treball dels professionals alacantins. Diktat tindrà lloc al Teatre Arniches aquest divendres, 18 d'octubre, a les 20.30 hores.

Conta la història de dos germans de diferent pare que s'enfronten amb les seues raons i vivències passades en un desacord ple d'intrigues i interessos polítics. L'autor del text, Enzo Cormann, ens planteja amb aquesta obra els horrors de la guerra, la corrupció política, la naturalesa humana, la bellesa enfront de la destrucció i la mort, la confrontació davant d'aquell que és o pensa diferent. I sobretot, ens parla de la memòria, que ens ancora al passat i que hem d'interpretar per a no repetir errors.

Diktat està dirigida per Juan Pastor i interpretada per Morgan Blasco i Toni Misó i és la primera obra del nou cicle Des d'ací, pensat per a donar suport a les companyies i artistes alacantins i oferir propostes de proximitat al públic del Teatre Arniches.

La programació del cap de setmana al Teatre Arniches es complementarà diumenge amb la proposta familiar de teatre Crassh babies, de la companyia We Tum Tum, recomanada per a xiquets i xiquetes de tres mesos a sis anys. L'obra tindrà lloc aquest diumenge, 20 d'octubre, amb una doble representació, a les 11 i a les 12.30 hores .

És una combinació única de percussió, moviment i comèdia visual, en la qual tot és un pretext per a produir so, amb una energia contagiosa, on tot serveix per a estimular els sentits dels més menuts i proporcionar moments únics als bebés, els infants i les seues famílies.

Noticias relacionadas

next
x