X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Durant el 8 i 9 d'agost

La Vila Joiosa rendeix homenatge a la xocolata en una nova edició de 'Xocolatíssima'

8/08/2019 - 

ALACANT. Durant els dies 8 i 9 d'agost el municipi de la Vila Joiosa celebrarà un acte amb la finalitat d'homenatjar el producte estrella de la localitat, la xocolata. El que es pretén és mostrar a la ciutadania i a tots els visitants que acudisquen la tradició i la història d'aquest producte. En aquest esdeveniment se celebrarà una nova edició de Xocolatíssima, emmarcada en la VIII Mostra de productes de la Marina Baixa

Per a aquesta Xocolatíssima s'han preparat una sèrie d'activitats que començaran el dia 8 d'agost amb una degustació de Els gelats amb xocolata a càrrec de la Geladeria Alboraia, a les 17 hores. A continuació, a les 17:30 hores, començarà el concurs El xocolate i la carn, una activitat que la realitzarà Vicent Sellés de A taula-mercat, el qual tindrà lloc a la Finca de la Senyoreta de l'Hort. Aquest taller compta amb places limitades, i per això es recomana reservar-les a l'Oficina de Turisme del municipi.

Les activitats pensades per a aquesta nova edició seguiran el dia 9 d'agost a les 10 hores amb la ruta de la xocolata. Les places també són limitades i per tant s'hauran de reservar amb anterioritat a la mateixa Oficina de Turisme. Els participants tindran l'oportunitat de visitar els museus de la localitat. Aquesta ruta continuarà a les 17 hores a l'avinguda del País Valencià.

Una vegada finalitze aquesta activitat, a les 19 hores, tindrà lloc la Xocolatíssima ComarQualitat al barri antic de la Vila Joiosa. Aquesta serà una degustació de la xocolata que estarà acompanyada de la música de la Colla Valerios i el grup de danses Almadrava. Aquesta nova edició de Xocolatíssima finalitzarà a les 20 hores amb la projecció de la pel·lícula 'Charlie i la fábrica de Chocolate' a la Finca de la Senyoreta de l'Hort. 

Noticias relacionadas

next
x