este dijous en la baleària port

La Fundació Baleària inicia el cicle musical 'A cau d’orella' amb un concert d'Andreu Valor

13/04/2022 - 

DÉNIA.  La Fundació Baleària inicia demà dijous, 14 d’abril, a les 19 hores, el cicle musical A cau d’orella a la sala L’Androna de Baleària Port de Dénia amb un concert d’Andreu Valor. Aquest programa de concerts en acústic és possible gràcies a la col·laboració de l’entitat amb diferents artistes dels territoris on opera la naviliera i busca promocionar i incentivar l’intercanvi de cultura musical.

La programació del cicle continuarà amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Pérez (21 d’abril), Borja Penalba i Francesc Anyó (5 de maig), el grup eivissenc Solpost (20 de maig), Neus Ferri (9 de juny) i el cantautor Rafa Xambó (23 de juny).

Les entrades per cada  concert, amb aforament limitat, s’adquiriran el mateix dia de les actuacions en la pròpia sala i tenen un cost de 5€ amb consumició inclosa. La Fundació Baleària  va realitzar 282 col·laboracions i accions d’àmbit cultural, solidari i de sostenibilitat en 2021. Actualment manté acords amb 150 entitats dels territoris on opera la naviliera. 

Noticias relacionadas

next
x