LA XIQUETA DEL SOL

Esther ultima el seu àlbum amb el single 'Dimecres'

23/11/2022 - 

VALÈNCIA. Després de ser Les teues ales i Tres per quatre, de fer 60 concerts en un any i mig, de descobrir als seus músics, Fran i Genevieve, de col·laborar al nou disc de La Fúmiga i de posar el seu granet d'arena a l'himne de la pilota valenciana, Esther torna amb el seu primer gran projecte discogràfic, el seu primer disc d'estudi de llarga durada.

Esther és ara, la xiqueta del sol. La xiqueta del sol és una narradora que, al llarg del nou disc d’Esther, presenta diferents relats en forma de carta. Ara presenta, Dimecres, el segon i últim avançament a totes les plataformes digitals. El llançament s’acompanya d’un videoclip rodat a l’albufera de València i als carrers del barri de Benimaclet (el mític barri de València) obra d’Àlex Blat i que ha estat editat per Mike Calvo

“Ja saps que jo sóc així”. Les dures paraules que expressen la sensació de vulnerabilitat de l’artista. Una cançó crua on Esther "ens obri el seu cor per contar-nos la sensació de soledat física i emocional quan una persona important de cop i volta perd la màgia del que era", segons explica la discogràfica en una nota.

El disc al complet veurà la llum el pròxim 2 de desembre. Nou cançons que, seguint la seua línia intimista i intensa, ha portat a una de les veus valencianes més prometedores a "trobar energies reonvades, amb més llum i molt més desenfadada; i sobretot, a ser ella mateixa al 100%".

Dimecres és un single d'Esther editat per Primavera d’Hivern. Produït per Àlex Blat. Enregistrat i mesclat a Malamute Estudio per Tono Hurtado. Masteritzat a l'estudi Ultramarinos Mastering per Victor Garcia. 

Noticias relacionadas

next
x