aquest fin de setmana

El Teatre Arniches ofereix teatre i un concert familiar amb segell valencià

20/10/2021 - 

ALACANT. L’Institut Valencià de Cultura continua apostant  pel talent valencià. L’abraçada dels cucs, de Paula Llorens, dirigida per Sergio Caballero i interpretada pels dos, és la proposta  teatral del Teatre Arniches per al divendres, a les 20:30 hores. El  diumenge, a les 12 hores, l’Arniches reactiva la seua programació  Som Menuts oferint un concert de ‘rock’ per a tota la família: El  rock & roll també és cosa de xiquets… i de pares, de Big 54.

“La presència valenciana és una cosa habitual en la nostra  programació, però ens continua fent especial il·lusió rebre els  nostres professionals i gaudir del talent de la terra. Aquest cap de  setmana, a més, per partida doble”, ha dit Alicia Garijo, delegada de  l’IVC a Alacant

L’abraçada dels cucs és el fruit del talent de l’actriu i autora Paula Llorens (Premi Rambleta 2021 per ‘Yana o la malaltia del temps’)  i de l’actor i director Sergio Caballero, dos pesos pesats de l’escena  valenciana, i la combinació de dues generacions que reuneixen el seu  talent i la seua visió per a contar aquesta història d’amistat poc  corrent, una comèdia que ens conta com els llaços afectius poden  sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

Aquest espectacle conta la història de Miguel, un professor de  literatura amant de Larra que no suporta els seus alumnes, que  desperta a la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha  oblidat com somriure. Els dos detesten la seua vida i el món en  general i, per això, volen eixir d’allí i acabar allò que van deixar a  mitges.

Torna Som Menuts a la programació de l’Arniches amb un concert per a  tota la família a ritme de ‘rock’. La banda valenciana Big 54 oferirà  en sessió matinal: El rock & roll també és cosa de xiquets… i de  pares, un xou musical i didàctic en el qual s’explica als xiquets i  xiquetes, mares i pares el naixement, l’origen i la posterior evolució  i expansió del moviment musical més explosiu de la història: el ‘rock  & roll’.

L’espectacle porta la signatura de Big 54, la banda liderada pel  guitarrista Miguel Ángel Escorcia, músic de llarg recorregut artístic,  a qui acompanyen en l’escenari Lucky Martínez, Celso Sierra i Migue Migu.

Noticias relacionadas

next
x