El Misteri d’Elx, punt d’eixida de la campanya rodant “À Punt, la veu de tots”

28/10/2021 - 

ELX. L’emblemàtic palmerar d’Elx ha sigut el lloc triat per a presentar tot el desplegament especial que la radiotelevisió pública valenciana farà amb motiu del Misteri d’Elx que se celebra de forma extraordinària el dilluns 1 de novembre, després de la suspensió per la pandèmia el 2020 i agost d’enguany. Demà divendres, 29 d’octubre, el programa Bona vesprada amb Màxim Huerta, Maria Fuster, Joan Espinosa i Maribel Gil a més del seu equip de reporters itinerants, tornarà a Elx per a no perdre’s detalls dels preparatius del Misteri. El dia de Tots Sants, À Punt retransmetrà els dos actes principals de la festivitat: la Vespra a partir de les 10:00 hores, i de vesprada la Festa a partir de les 18:45 hores. Per la seua part, els serveis informatius de la ràdio i la televisió també es faran un ressò especial de la celebració del Misteri d’Elx fora de la seua data habitual amb una cobertura específica i extensa en la televisió, la ràdio i el web. 

Amb motiu de la celebració d’enguany del Misteri al novembre, la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Mar Iglesias, i el director general d’À Punt, Alfred Costa, també han presentat a Elx la campanya “À Punt, la veu de tots” en una trobada amb la premsa de la capital del Baix Vinalopó. En eixe sentit, Mar Iglesias ha comentat que en “À Punt vol ser la veu de tots i totes i el mitjà referent per a arribar a tots els llocs del nostre territori, per a identificar-nos de manera col·lectiva com a poble i reivindicar les nostres riqueses culturals”. 

À Punt vol que la veu del Misteri, tan respectada a la Comunitat Valenciana com a la resta d’Espanya i al món perquè es patrimoni immaterial de la humanitat, “guie aquesta campanya de la radiotelevisió pública per unir a  tots els valencians; tots units per À Punt des d’Elx per a tota la Comunitat Valenciana”, ha remarcat Alfred Costa, director general de la radiotelevisió pública. Aquesta campanya va començar el 9 d’octubre amb un videoclip on, la cantant de Beniarrés, Samantha Gilabert fa un duet amb el desaparegut Nino Bravo amb la cançó “Mi tierra” del mític artista d’Aielo de Malferit. 

El videoclip ha sigut un èxit, s’ha fet viral en xarxes i té més de 210.000 visualitzacions en YouTube. A partir de demà divendres, s’inicia a Elx la segona part d’aquesta promoció d’A Punt, la veu de tots amb un vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt amb animació que recorrerà tota la Comunitat Valenciana mostrant els missatges de la campanya, repartint regals, fent concursos, obrint els micròfons i recordant que aquesta és la radiotelevisió de totes i tots els valencians. Cal destacar també que la ciutat d’Elx serà protagonista el dissabte 6 de novembre a la nit en el programa Tresors amb història, que presenta Carolina Ferre. Serà l’últim capítol d’aquest espai, que s’ha consolidat en el prime time de la Comunitat Valenciana. 

Noticias relacionadas

next
x