Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

El dia 9 de juliol

El 314 aniversari de La Nucia va finalitzar amb el 'Concert del 9 de juliol'

10/07/2019 - 

ALACANT. Els actes de commemoració del 314 aniversari de La Nucia (1705-2019) van dir adéu amb el tradicional Concert del 9 de juliol que va tindre lloc a l'Auditori de la Mediterrània. 

En aquesta actuació van participar de forma conjunta el Grup de Corda Ponoig de Polop i el de la Coral de la Unió Musical de La Nucia. Aquest concert va posar el punt final a l'efemèride del 9 de juliol, Dia de La Nucia que ha comptat amb concerts, mercat medieval i ple institucional per nomenar al professor Manel Gimeno, fill adoptiu del municipi.

L'objectiu fonamental de totes aquestes activitats programades era la de donar visibilitat al 9 de juliol, ja que va ser el dia 9 de juliol del 1705 quan La Nucia va nàixer com a poble independent de la Baronia de Polop. És per aquesta raó que enguany el municipi ha celebrat els seus 314 anys d'història (1705-2019), des de la seua fundació com a poble independent en 1705.

El concert del 9 de juliol, Dia de La Nucia es va celebrar el dimarts dia 9 de juliol a les 20.30 hores a l'Auditori de la Mediterrània. En aquest van actuar de forma conjunta la Coral de la Unió Musical La Nucia i el Grup de Corda Ponoig de Polop. Aquesta actuació va ser dirigida pels directors Francisco Pérez Lapera (grup de Corda Ponoig) i Ramón Lorente Yáñez (Coral Unió Musical La Nucia). Aquest concert va unir musicalment tant al poble de La Nucia com al de Polop, una unió una mica curiosa, ja que es van separar fa 314 anys, moment en el qual La Nucia es va convertir en poble independent. 

Aquest va ser un concert que va tindre molt de públic per part de les dues poblacions. Els aplaudiments dels assistents van fer que les dues agrupacions musicals regalaren un extra final quan va finalitzar el concert. Van ser representades una sèrie de peces molt conegudes com Aquella tarde d'E. Lecuona; Escríbeme de G.C. Bustamante; Fernando d'ABBA; Aquellas pequeñas cosas de Joan Manuel Serrat; Llegas tarde de Manuel Rivas, o Guantanamera de Joseíto Fernández, entre altres moltes actuacions conegudes. 

next
x