Compromís Xixona critica la "falta de rumb" de PSOE i Cs en la recta final de la legislatura

1/08/2022 - 

XIXONA. Compromís, a través del seu grup municipal a l'ajuntament de Xixona, ha mostrat la seua "frustració" per l'actitud de l'equip de Govern de PSOE i Cs quan s'encara ja la recta final de la legislatura, amb la mirada posada en les eleccions municipals de 2023.

El regidor i portaveu de Compromís, Joan Arques, ha assenyalat que "PSOE i Cs ens van sorprendre fa unes setmanes amb el seu nou anunci: la rehabilitació de la Casa Aracil per a posar en marxa un centre econòmic i social. Per desgràcia, per a Compromís no ha resultat ser cap sorpresa, sinó un exemple més del desgovern que ha protagonitzat esta legislatura, a base de grans anuncis, però sense fer realitat els projectes que Xixona té pendents".

"Volem recordar que, tal i com va reconéixer el regidor d’Hisenda, Ricardo Mira, durant el ple de juny, l’Ajuntament té ingressats en els bancs 11 milions d’euros, cosa que fa patent la inexecució any rere any de les inversions promeses per PSOE i Cs. I la Casa Aracil serà un altre anunci que no compliran", advertix Arques.

La formació valencianista destaca entre els projectes frustrats "el pavelló, les pistes de pàdel, l’auditori, el museu a l’antic mercat, la piscina coberta". I recrimina a socialistes i Cs que "ara es pretenga posar en marxa un altre projecte, prioritzant-lo per davant d’altres que ens fan molta més falta a totes les xixonenques i xixonencs".

Noticias relacionadas

next
x