‘Margulis Vol.1’

Àlex Blat presenta el seu projecte en solitari a Les Arts

28/01/2024 - 

VALÈNCIA. Àlex Blat, veu principal i compositor de la banda valenciana Tardor, va sorprendre amb un àlbum debut del seu projecte en solitari al juny de 2021. Ben rebut per la crítica, li va permetre realitzar més de 20 concerts presentant el seu particular projecte. ‘La Veritat’, un LP amb deu cançons en les quals Àlex Blat intenta desgranar les arestes, fissures i contradiccions de les quals estem fets. Àlex Blat porta quatre discos a la seua esquena i nombrosos singles, amb la seua banda Tardor, un disc en solitari, composicions per a artistes com Esther o La Fúmiga, campanyes de publicitat, programes de ràdio, sèries de televisió… Un portent compositiu amb més de 100 cançons publicades sota la seua lletra i música en els últims deu anys.

En 2024 Àlex Blat torna amb ‘Margulis Vol.1’, un EP el leitmotiv del qual és la col·laboració entre artistes i professionals de la música enfront de la competitivitat que impera en el món en general i la música en particular. Lynn Margulis, la famosa biòloga que va proposar la cooperació com a mecanisme evolutiu dels éssers vius enfront de la competitivitat darwiniana, és el pretext que busca Àlex Blat per a realitzar una obra repleta de col·laboracions en tots els nivells: artistes, músics, productors, dissenyadors, il·lustradors...

En 2023 va sorprendre amb els avançaments: ‘L’Oblit’ al costat de Pablo Sánchez de Ciudad Jara va ser el primer avançament de ‘Margulis’, després va vindre ‘La llum que tu tens’ amb May Ibáñez i ‘La cúmbia frugal’ al costat de Carles Chiner. Este gener presenta un dels seus últims singles ‘El Cel de Casa’ al costat de la menorquina Maria Florit i convida a tots a gaudir del seu primer concert de presentació el pròxim 3 de febrer dins del cicle Músiques Valencianes a Les Arts de València.

Noticias relacionadas

next
x